Minden eddiginél trendibb a metálos ragyogás – 15 inspiráló szettben a fémes árnyalatok

Minden eddiginél trendibb a metálos ragyogás – 15 inspiráló szettben a fémes árnyalatok

Címlap / Stílus / Divat / Minden eddiginél trendibb a metálos ragyogás – 15 inspiráló szettben a fémes árnyalatok

A mostani trendek egyértelműen visszanyúltak a retro korszakhoz, így aztán várható volt, hogy a fémes színek is nagyobb térhez jutnak, mégpedig rövid időn belül. Van bennük egy jó adag vagányság, némi futurisztikus hangulat és a metálos színekben ott bújik a fiatalos összhatás is – elvégre meghatározó részei voltak az egykori diszkó korszaknak. Te is azon gondolkozol, hogy beépíted ezeket a csodaszép, fémesen csillogó színeket a ruhatáradba? Akkor nézd meg ezt a 15 izgalmas, inspiráló szettet!

Ragyogó szoknyák

A szoknyák – különösen a derékszabású darabok –, idén nagyon előkelő helyet foglalnak el a trendeket illetően. Érdemes is velük kísérletezgetned, hiszen a tavaszi és a nyári szezon egyaránt alkalmas arra, hogy változatos formában viseljük ezeket a nőies darabokat.

Az A-vonalú, pliszírozott szoknyáknak nem lehet most ellenállni, de ha tovább fokoznád a hatást, akkor érdemes fémes árnyalatú, ragyogó darabokat beszerezned.

Ezek garantáltan felkeltik a figyelmet, megragadják a tekinteteket és olyan különleges megjelenést biztosítanak számodra, hogy garantáltan emlékezetes leszel mindenki számára. 

 

 

 

Fémszínű nadrágok

A metálos színek természetesen nem csak a szoknyák, hanem a nadrágok sőt, a komplett szettek, kosztümök világát is meghódították.

Nagyon különlegesek, ezért sokkal inkább alkalmi viseletnek számítanak, de a megfelelő összeállításban, egy-egy csinosabb szettben a hétköznapokon is megállják a helyüket.

A szórakozóhelyeken egyértelműen felkaphatod majd őket, egy szexi crop toppal párosítva az idei nyáresték biztos befutói lesznek ezek a magasított derekú darabok.

 

 

 

Metálszínű kabátok

A szoknyák és a nadrágok nagyon feltűnő daraboknak számítanak az összeállításainkat tekintve, hiszen ezek jelentős részben meghatározzák a megjelenésünket.

A kabátok sem utolsók ezek a téren, mert az archoz közel helyezkednek el – mégis jó választásnak bizonyulnak, ha még csak éppen elkezdtél ismerkedni a metálos anyagokkal és színekkel.

A mostani trendeket illetően nagyon népszerűek lesznek a kisebb, derékig érő kabátok, így ezek a darabok nem feltétlenül vonják el a figyelmet a többi ruhadarabodról, sokszor szinte csak olyan kiegészítőként funkcionálnak, amit nem is viselünk egész nap. 

 

 

 

Metálszínű kiegészítők

A metálos ragyogás nem csak a nagyobb ruhadarabokon bukkanhat fel, hanem megjelenhet a kiegészítőkön is. Ezt a lehetőséget sokan örömmel alkalmazzák a szettjeik összeállítása során, hiszen a jól eltalált, trendi kiegészítők teljesen új fényben tüntetnek fel mindenkit.

A metálszínű kiegészítőknek ráadásul megvan az az előnyük, hogy nagyon jól illenek a csillogó ékszerekhez és képesek új szintre emelni még a legegyszerűbb, legminimalistább outfiteket is.

Egy fémesen csillogó cipő, vagy éppen táska – fazontól, stílustól és mérettől függetlenül is – varázslatos megjelenést kölcsönözhet neked. 

 

 

 

Különleges színek

Ha nem probléma számodra, hogy igazán feltűnő és izgalmas összeállításokban jelenj meg, akkor természetesen a metálos ragyogást is könnyedén tovább tudod fokozni. Bár az aranyszínű szoknya, vagy éppen az ezüst nadrág sem számít éppenséggel hétköznapian unalmas viseletnek, a különlegesebb árnyalattal bíró metálos színekkel még érdekesebb összhatást érhetsz el.

Az idei szezon nagy kedvence a lila, de nem igazán van olyan szín, aminek ne lenne most trendi a fémesen csillogó változata.

Amennyiben nem elégszel meg az egyedi tónusokkal, egy kis extra ragyogást is bevethetsz, hiszen a csillámok legalább annyira népszerűek, mint azok a darabok, amik a fény hatására szivárványos árnyalatokban tündökölnek.

 

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást