Divat / Stílus

Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben leszel a legvadítóbb!

Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben leszel a legvadítóbb!

Amíg az ember ruhában van, könnyen takar el ezt-azt, és hangsúlyozza az előnyösebb vonásait, de fehérneműben már sokan zavarban érzik magukat. Pedig legyen karcsú vagy telt, szálkás vagy gömbölyded, az emberi test mindenképpen szép, csak meg kell tanulnod szeretni önmagadat. Ebben sokat segíthet, ha olyan fehérneműt találsz, amiben magabiztosnak érzed magad.

Alma alkat: szexi body

A body-król sokaknak a ’70-es évek szirupos musicaljei, meg az égnek tupírozott hajak jutnak eszükbe, de szerencsére ma már korántsem olyan a választék ebből a fehérneműből, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Ma már számtalan színben és anyagban találhatsz magadnak bodyt a fehérnemű boltok kínálatában, így nem nehéz olyan fazonra akadni, amit a hétköznapokon viselhetsz, és olyanra sem, amiben igazán szexinek érzed magad.

A body lenyomja kicsit a pocakot, és csinos derékvonalat varázsolhat, mindent a helyén tart, és egy kevés csipkével, egy masnival vagy merész színválasztással bizsergető látványt nyújthatsz benne.

Fiús alkat: fodrok, masni és csipke

A teltebb nők sokszor irigykedve néznek vékonyabb társaikra, pedig a törékeny, kicsit fiús alkatra sem mindig egyszerű dolog megfelelő fehérneműt kapni.

A sportosabb fazonokat, hacsak nem érzed magadat kifejezetten jól bennük, érdemes elkerülni, és helyettük inkább olyan fehérneműt választani, amin a nőies jegyek dominálnak.

A fodrok, a csipkék, a masnik és a nagy virágminták is jól mutatnak az aprócska fehérneműkön, de persze azért nem kell riói karneváljelmezt öltened.

Sokszor egyetlen masni, vagy az egyszínű, de anyagában mintás fehérneművel is ugyanolyan hatást érhetsz el, főleg, ha a melltartóban egy kevés szivacs is van.

Széles csípő: játssz a színekkel!

A széles csípő a nőiesség szimbóluma, így nincs mit takargatni rajta, de érdemes összhangba hozni az arányaiddal.

Egy egyenes vonalú, egyszínű francia bugyi, ami éppen a csípőd vonalában ér véget, jó választás lehet, mert szépen kihangsúlyozza a csípőd fölötti karcsú derekat. A színekkel is érdemes trükközni egy kicsit.

A fehérnemű persze akkor mutat a legjobban, ha a bugyi illik a melltartóhoz, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen azonosaknak kell lenniük.

A világosabb felső felfelé vonzza a tekintetet, ezért érdemes ilyet választanod, akár úgy, hogy a sötétebb alsó színe mintaként jelenik meg a világosabb felsőn, vagy úgy, hogy ugyanannak a színnek a két árnyalatát használod.

Alacsonyaknak: Mutasd a lábaidat!

Az alacsony lányoknak érdemes a ’80-as években népszerű bugyifazonokat keresni: ezek felértek a csípő fölé, viszont oldalt magasan voltak fölvágva, a bugyi oldalsó része egészen vékony volt.

Szerencsére ma sem nehéz ilyen fazonokat találni, és ezek hosszabbnak mutatják a lábaidat.

Ha különleges alkalomra készülsz, és valami igazán szexi fehérneműt keresel, a combfixet és a harisnyakötőt hagyd a fiókban – ezek csak összenyomják a lábaidat.

Válassz inkább egy olyan fűzőt, amelynek középső sávjában csipke vagy berakásos díszítés fut, mert ez szintén megnyújtja az alakodat. A pánt nélküli melltartók is szexisek lehetnek rajtad.

Nagy mellek: biztos tartás

A nagy mell olyasmi, amire a legtöbb nő vágyik, így ha téged megáldott vele a sors, ne is próbáld rejtegetni!

A kulcs a biztos tartáson van. Ne próbáld a cicidet egy számmal kisebb melltartóba szorítani, még akkor sem, a fodros kis fehérneműk sokszor bájosabbnak, nőiesebbnek tűnnek.

Ha a melltartó nem passzol a méreteidhez, nem csak kényelmetlen lesz, de nem is fog jól mutatni.

A megfelelő méret és az erős merevítés mellett ugyanolyan fontos, hogy széles pántos fehérneműt válassz, a bevágás és a vörös folt ugyanis nem éppen szexi, ráadásul fájdalmas is.

Egy fixen tartó, elegáns fehérneművel nem lőhetsz mellé, és egy kis csipkével ezek a fazonok is hihetetlenül nőiessé válnak.

Kis mellek: éljen a minta!

Ha a melleid aprók, már biztosan rájöttél, hogy a push-up vagy a szivacsbetét csodákra képes, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy hangsúlyozd a ciciket.

Az apró mintás fehérneműk, a pöttyök, a virágminták vagy akár a játékos nyomatok a mellekre vonzzák a figyelmet, különösen, ha egyszínű alsóval társítod őket.

A színekkel való trükközés itt is segíthet, ha például egy rózsaszín bugyihoz piros melltartót választasz, amin esetleg egy réteg csipke díszítés is van, akkor azzal nem lőhetsz mellé.

Arra vigyázz, hogy a pántokon ne sok díszítés legyen, és ne is legyenek túl vastagok, mert ezek a vállaidra terelik a figyelmet, és laposabbnak mutatják a melleidet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást