Életmód / Ezotéria

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Kos

A Kos anyák nagyon magabiztosak, erős jelleműek, nagyon jó önismerettel rendelkeznek és nem félnek kiállni az igazukért. Hajlamosak az önzőségre, ezért elég nehéz megszokniuk az anyaszerepet és a saját igényeiket háttérbe szorítani a gyerek miatt. De ha ez megtörténik, akkor egy igazi harcos anyatípus válik belőlük, aki mindent megtesz a gyerekéért.

Sajnos elég hirtelen haragúak, de mivel imádják a konfliktust és szeretnek beleállni a vitákba, így ez számukra nem probléma. Arra azonban érdemes odafigyelniük, hogy ezek az olykor felesleges viták milyen hatással vannak a gyerkőcre.

Bika

Erős, stabil jellem, sajnos hajlamos a munkamániára, nem lelki síkon mozog, inkább a tárgyi világban él. Kötelességtudó és gyerekeit is arra neveli, hogy végezzék el feladataikat.

Nevelési elvei elég régimódiak, viszont, ha a gyerekek teljesítik a rájuk bízott feladatokat, akkor kenyérre lehet kenni. A Bika anya hiszi, hogy a munkába fektetett idő és energia megtérül, ezért ilyen szigorú a gyerekeivel is, hiszen a legjobbat szeretné a számukra.

Ikrek

Az Ikrek nagyon kreatív, kíváncsi, nyitott és laza anyuka, aki olykor hajlamos a lazaságot túlzásba vinni. Mondhatni a Bika anya ellentéte.

Ehhez a szeleburdisághoz az Ikrekre amúgy is jellemző kiismerhetetlenség társul, így a gyerkőcök nem mindig tudják, hogy anyát éppen milyen hangulatban kapják el – egyszer leülteti a gyerekeit leckét írni, aztán a következő pillanatban már tépi ki a kezükből a füzetet és mókára buzdít. Az Ikrek anya inkább tekint barátként a gyerekeire, ezért szinte mindenhova magával viszi őket, ahová csak teheti.

Rák

A Rák anya az egyik legérzékenyebb anyatípus, néha már túlságosan is szentimentális. Nagyon szereti a gyerekeit, hajlamos a saját igényeit is háttérbe szorítani a kedvükért. Engedékeny és bármit megad a gyerekeinek.

Aki egy Rák anya mellett nő fel, az örökké biztonságban érezheti magát, hiszen nagyon megbízató és mindig ott van, ha kell. Kevés esetben szigorú, ám ha mégis kénytelen kimutatni a foga fehérjét, utána megbánja és megpróbálja kiengesztelni a gyerekeit.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást