Életmód / Egészség / Lélek

Mikor lesz egy nőből hölgy? 5 viselkedési forma, ami megkülönbözteti őket

Tudod, mi az, ami igazán szexi? Egy ártatlannak tűnő hölgy, aki piszkos viccet mesél. Egy nő, aki már felismerte, hogy milyen gyönyörű.” Courtney E. Martin amerikai blogger meglátása tökéletesen leírja, mi tesz egy nőt igazi hölggyé. Nem csak a külcsínen van a hangsúly, mivel egy igazi hölgynek olyan erős a kisugárzása, hogy szinte ragyog, így lehetetlenség nem észrevenni. De miben is rejlik ez a „varázserő”? 

Elérhetetlenek

Legalábbis annak tűnnek. Manapság már egyre megszokottabb, hogy az udvarlásban a nők veszik át az irányítást, megfosztva ezzel a férfiakat a hódítás izgalmától. Akkor számítasz majd igazgyöngynek egy férfi szemében, ha küzdhet érted, ha eléred, hogy senki más ne érdekelje úgy, ahogyan te.

Nyugodtan legyél kicsit távolságtartóbb a randizós időszakban, közben pedig nyűgözd le a személyiségeddel. Teljesen odáig lesz érted, viszont az elején húzz meg egy láthatatlan határvonalat, amit ne engedj átlépni. Hidd el, teljesen elcsavarod a fejét, ha azt érzi, hogy megközelíthetetlen vagy. Mert ugye tudjuk, hogy mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb. 🙂

Minden helyzetben nyugodtak maradnak

Egy igazi hölgy sosem engedi meg magának, hogy valaki annyira felidegesítse, hogy elveszítse önuralmát. Mindig halkan és nyugodtan beszél, mert tudja, hogy egyes helyzetekben a higgadtság a legjobb fegyver. Pont ezért, egy hölgytől soha nem fogsz nagy kirohanásokat látni, mivel tudja, hogy egy vitában nem ez a legcélravezetőbb.

Legközelebb, amikor valaki nagyon felidegesít, csak vegyél egy mély levegőt, gondold át a helyzetet és fogalmazd meg úgy a mondandódat, hogy abban semmiféle düh vagy bántás ne legyen.

Hidd el, legyőzhetetlen vitapartner leszel.

Stílusosak

Az igazi hölgyeket nem az aktuális divatirányzatok határozzák meg, hanem a saját, egyedi stílusuk. Annyira ízlésesen válogatják össze ruháikat, hogy még a nők is megfordulnak utánuk az utcán.

És tudod, hogy mi a sikerük igazi titka? Merik viselni az egyéniségüket. Teljesen más érzés úgy viselni egy ruhadarabot, hogy azt magadénak érzed és úgy, hogy csak azért hordod, mert éppen az az aktuális divat.

Találd meg a saját stílusodat és vonulj úgy az utcán, mintha a kifutón lennél. Mondjon bárki bármit a kinézetedre, csak az számít, hogy te biztos legyél magadban.

Olvastad már?  Mitől annyira nőiesek egyes nők? Ezt a 7 titkot tudják

Inspirálnak másokat

Bizony, egy igazi hölgytől csak tanulni lehet, mivel kellő intelligenciával és erővel rendelkezik ahhoz, hogy inspirálni tudjon másokat. Ha egy ilyen személy közelében vagy, legtöbbször azt érezheted, hogy energiát ad, felemel és olyan tanácsokkal lát el, melyek hasznodra válnak.

Nem csak magáról mesél megállás nélkül, hanem érdeklődik felőled és figyelemmel kíséri a mondandódat. Talán az egyik legjobb érzés a világon, amikor inspirálsz és motiválsz másokat, ez által pedig jobbá teszed egy másik ember életét.

Légy a fény az emberek életében, mert ezzel te is csak nyerhetsz!

Igazi felfedezők

Ha te is a hölgyek társaságát szeretnéd erősíteni, ahhoz bizony kell egyfajta kalandor szellem, mert ezek a nők nem elégednek meg azzal, amit a könyvekben olvasnak.

Hajtja őket a kalandvágy, új dolgokat akarnak látni és megismerni, így hát az életük korántsem mondható unalmasnak.

Ne gondolj nagy dolgokra, egyszerűen csak fogadd meg, hogy nyitottabb leszel az ismeretlenre. A tapasztalatodat senki nem veheti el tőled, ne hagyatkozz mások véleményére!

Ideje felfedezned a világot úgy, ahogy egy kalandvágyó, igazi hölgy tenné.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást