Otthon / Szórakozás

Miért jó feleség egy magyar nő?

Miért jó feleség egy magyar nő?

A nyugati világból mostanában egyre gyakrabban “vándorolnak” Közép- és Kelet- Európába olyan férfiak, akik szép nők és jó feleségek reményében látogatják meg hazánkat. Miért tartanak minket különlegesebbnek és mire olyan kíváncsiak ezek a férfiak?

Sokkal alacsonyabb a válási arány

A magyar lakosság körében sokkal alacsonyabb a válási arány, mint az amerikaiaknál. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy itt a nőknek és férfiaknak meghatározott szerepeik vannak, a nő igazán nő lehet, a férfi pedig férfi. Miután egy magyar nő férjhez megy, a család lesz számára az elsőrendű, nyitott gyermekvállalásra és gondoskodó férjével.
Ez magával hozza az igazi családi hangulatot. A nyugati világban ez a családiasság összeszűkült fogalommá vált, a nők ugyanolyan hangsúlyt fektetnek az üzleti partnerekkel és barátokkal való viszonyokra, mint a családi kötelékekre. Ezért is van az, hogy nálunk kisebb a válási arány.

Nem feministák, nem lázadozók

A nők tisztelik a férfiakat és a férfiak is megadják a nőknek járó elismerést és tiszteletet. Ennek közvetlen eredménye, hogy a nők nem vesztették el nőiességüket, de mégis “erősek” maradtak az élet minden területén.

A magyar nők hű anyák és jó feleségek

A magyar nők többsége úgy érzi, hogy kötelessége férjéről és gyermekeiről gondoskodnia. Rendkívül kemény munkavállalók és megvédik családjukat bármitől.
Hűségesek, komolyan veszik a házasság szentségét és nehezen mondanak le kapcsolataikról. Nem pletykálnak annyit, mint az amerikai nők, inkább van kevés igaz barátjuk, mint sok felületes baráti kapcsolatuk.

Az egyik legszebb európai nő a magyar

És nemcsak szépek, de intelligensek is. Sokan, főleg a germán országokból elismerik a magyar nők szépségét és gyakran feleségükként választják.
A magyarok átlagosan vékonyabbak és egészségesebbek, mint az amerikaiak és egyéb nyugat-európai társadalmak, rendkívül nőiesek megjelenésükben, mozgásukban és viselkedésükben.

Párjukat belső tulajdonságaik alapján választják

Ellentétben az amerikai vagy orosz nőkkel, a magyar nők nem sekély tulajdonságok után választják férjüket, mint a pénz vagy a megjelenés, hanem személyiségük és belső tulajdonságaik alapján. Ezzel ellentétben ritkán látni például gyönyörű amerikai nőt egy átlagos külsejű szegény Joe-val.
Ráadásul a születési arány is a nőknek kedvez, sokkal több magyar lány születik, mint fiú, ezért egy szép magyar nő szerencsésnek mondhatja magát, ha megfelelő párt talál magának hazájában. A jó párválasztás növeli a hosszan tartó házasságok arányát.

Szexuálisan nyitottabbak, mint az amerikaiak

Ez főként a magyar kultúrának is köszönhető és persze a szép nőknek. A magyar nőknél ez nem tabu, normálisnak számítanak a nudista strandok, a szexualitás vidám és izgalmas dolognak van beállítva, ami valójában így is van.
A magyar nők nem rejtik el testüket, tudnak bánni nőiességükkel, szeretik az életet és nem szégyenlik nyilvánosan is kinyilvánítani. Gyakran hordanak kihívó ruhákat és magassarkú cipőket, ami az amerikai nőkre általánosan nem jellemző.

“Egzotikusnak” és intelligensnek tartja őket a nyugati világ

Van a magyar nőkben valami egyedülálló egzotikum, köszönhetően heterogén országunknak. Mindenféle szépségtípussal büszkélkedhetünk. A német származású szépségektől a török-mongoloid típuson keresztül a germán és szláv típusokig mindenféle nőtípus szépíti országunk lakosságát. 
A magyar nők ráadásul a nyugati társadalom nőivel ellentétben nehezebb életvitelhez szoktak, ezért az évszázadok folyamán kialakult, hogy “meglegyen a magukhoz való eszük”. A legnehezebb körülményekből is képesek kihozni a maximumot.

Nincsenek vallási korlátaik

A magyar nők szemében a házasság szent dolog, de a vallást illetően rugalmasak.
Azonban nem várható el, hogy teljesen új hiteknek és vallásoknak hódoljanak be, mert természetüknél fogva szkeptikusak. Józan eszüknek mindig jobban hisznek, nem lehet őket könnyen megtéríteni.

Jól bírják a “gyűrődést”

A magyar nők megszokták, hogy az élet nem fenékig tejfel, könnyen alkalmazkodnak a kemény munkához, megbecsülik a szerény jövedelmet is, és az élet egyszerű dolgait.
Miután erre a “túlélő” ösztönre szükség van a házaséletben is, jól át tudják vészelni a gazdasági nehézségeket és erősek, amikor családi gondokkal szembesülnek – ez pedig igazán jó feleséggé teszi őket.

A hagyományos értékeket képviselik

A magyar nők számára még mindig a család és otthon van elsődleges helyen. Fontos számukra, hogy tudjanak főzni, rend legyen körülöttük és ne legyenek “lusta” asszonyok. A szeretteiket mindig előtérbe helyezik maguknál.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást