Segít a torokfájáson és nem hiányozhat egy csésze forró teából egy hideg téli napon. De hogyan érdemes tárolni a mézet, hogy olyan sokáig megőrizze a minőségét, ameddig csak lehet?
2/7 Nyers méz
A nyers mézet legjobb sötét, 18-23 fokos helyen tárolni, például tűzhely vagy sütő közelében lévő szekrényben. Ha megpróbálod elkerülni a nyers méz kristályosodását, próbáld meg a lehető legjobban megközelíteni egy kaptár környezetét – meleget és sötétet. „A legtöbben hűvös tárolási környezetet javasolnak, mert attól tartanak, hogy ellenkező esetben a méz kissé elsötétül" - mondja Combs. „A hűvös tárolás jó választás, de ne feledd, hogy ezekben a helyzetekben a kristályosodás gyorsabban megy végbe."
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!