Életmód / Ezotéria

Vasárnap: bölcsesség! Te melyik napon születtél? Ez a legjobb tulajdonságod

Vasárnap: bölcsesség! Te melyik napon születtél? Ez a legjobb tulajdonságod

Hétfő: szívósság

Ha hétfőn születtél, valószínűleg nem az a típus vagy, aki a könnyebbik végénél ragadja meg a kihívásokat. Céljaidat tűzön-vízen át, kitartással és áldozatos munkával éred el, és senki nem tántoríthat el attól, hogy megvalósítsd a terveidet.

Látszólag nem vagy az a harcos típus, mert hangos kiabálás, erőfitogtatás és lázadozás helyett a „lassú víz partot mos” elvet követed, csendben meghallatod mások véleményét, tudomásul veszed a körülményeket, de közben egy percre sem fordul meg a fejedben, hogy lemondj a terveidről, és ez szinte mindig eredményhez is vezet.

Kedd: intuíció

Ha kedden születtél, valószínűleg hatalmas beleélő képességgel rendelkezel, képes vagy magadat mások helyzetébe képzelni, megérted a szükségleteiket és igényeiket, kiismered a motivációjukat.

Ez egyrészt kifejezetten toleránssá, megértővé tesz, másrészt sokak szemében megnyerővé válasz azzal, hogy pontosan azt mondod, amit hallani akarnak. Pontosan ennek az együtt érző képességednek köszönhető, hogy adottságodat nem használod fel mások manipulálására, inkább ösztönözni, vigasztalni próbálsz.

Szerda: kreativitás

A szerdán születettek mintha egy kicsit máshogy látnák a világot, egy olyan nézőpontból szemlélik az élet eseményeit, amely a legtöbbek számára teljesen elképzelhetetlen, felfoghatatlan, de éppen ezért rengeteg olyan ötletük van, ami másoknak soha nem jutna eszébe.

Sok közöttük a művész, de ha gyakorlati szakmát választanak, kreativitásukat akkor is kiélik újító megoldásokban, vagy akár otthon, a konyhaművészetben, barkácsolásban, felújításban.

Csütörtök: önzetlenség

Csütörtökön születtél? Akkor valószínűleg te vagy az az ember, aki az utolsó falat kenyerét is odaadná, ha azt látja, hogy valakinek szüksége van rá. Nem mintha te nem szeretnéd a szép dolgokat vagy a hétköznapi luxust, de mindezeket nem tudod kiélvezni, ha azt látod, hogy a környezetedben valaki szükséget szenved valamiben.

Nem vagy egy mártír típus, de ahol tudsz, segítesz, mert számodra ez nagyobb örömet okoz, mint a dolgok birtoklása.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást