Életmód / Ezotéria

Melyik a kedvenc háziállatod? Ezt árulja el rólad

Háziállat

Kutya

Bolondos, mindig játékra kész, kíváncsi és persze hűséges, mindenek felett. Ki ne szeretné a kutyákat? Ha számodra ők az abszolút favoritok az állatvilágban, akkor számodra is fontosak a szeretteid.

Hűséged messze földön híres, és nem csak a szeretteid mellett állsz ki, képes vagy felemelni a szavadat egy igaznak vélt ügy mellett is. Igyekszel pozitívan szemlélni az életet, de félsz a konfliktushelyzetektől, és néha kicsit bátortalan lehetsz. Próbáld meg idegen környezetben is oldottabban érezni magadat, ott, ahol nem tudhatod biztosan, hogy ki mit gondol rólad.

Macska

Elegáns, titokzatos, kiismerhetetlen, mégis elbűvölő: a macskák nem véletlenül tartoznak a legnépszerűbb házi állatok közé. Ha macska rajongó vagy, fontos számodra a függetlenséged, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudnál tiszta szívből szeretni valakit.

Éppen ezért olyan állatot választanál társnak, aki képes a szeretet kimutatására, de nem adja fel az egyéniségét, és ha úgy tartja kedve, elvonul, hogy kicsit egyedül legyen. Kétségtelenül van érzéked a szépség iránt, és egy nagy adag humorral is megáldott a sors, amit nem mindenki ért, de téged átsegít a legnehezebb helyzeteken.

Madarak

Tollas kis barátaink szintén népszerű háziállatok. A szabadság szimbólumaiként az elvágyódást, az álmodozást testesítik meg, ugyanakkor kalitkába zárva kissé vegyes üzenetet közvetítenek.

Ha a madarakat szereted a legjobban, képes vagy beilleszkedni a világba, teszed, amit tenned kell, de mindig is fontosnak fogod érezni a természet közelségét, a vágyak megélését. Jó érzéked van a művészetekhez, fontos számodra a szépség, a harmónia, és talán a zenéhez is van valami közöd.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást