5 meglepő ok, amiért érdemes esélyt adnod a társkereső oldalaknak

5 meglepő ok, amiért érdemes esélyt adnod a társkereső oldalaknak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 meglepő ok, amiért érdemes esélyt adnod a társkereső oldalaknak

Csak azok „nyomulnak” az online randiszájtokon, akik Quasimodóba oltott Küklopszok, ráadásul kétségbeesetten pasit akarnak fogni maguknak? Ideje félretenni az előítéleteket! Most megtudhatod, milyen szituációban érdemes gyönyörű és intelligens nőként is regisztrálnod.

Megközelíthetetlen vagy zavarba ejtő a stílusod

Te valószínűleg csak keresetlenül őszintének vagy karakánnak neveznéd magad. Az egyenes kommunikáció híveként egyértelmű számodra, hogy ami a szíveden, az a szádon.

Ezzel semmi probléma nincsen, sőt: óriási hiba volna szelídebb szerepet öltened a társkereséshez. Tény viszont, hogy olyan fórumot kell találnod az ismerkedésre, ahol nem riasztod el vele olyan könnyen a jelölteket – vagy ha elriasztod is, legalább nem látod, ahogy fülüket-farkukat behúzva elmenekülnek. 
Mindenkinek sokkal kellemesebb, ha élőben prezentált lesújtó pillantás helyett csak a törlés gomb megnyomásával reagálsz egy kínosabb üzenetre.

A flörtölés számodra kínai

A flörtölés egy képesség, ami fejleszthető ugyan, de tény: nem mindenkinek jutott belőle.

Amennyiben neked is órákkal, esetleg napokkal később szokott leesni, hogy mintha érdeklődést mutatott volna irántad egy pasi, nyugodtan beláthatod – nem tartozol a flörtkirálynők közé. Ettől azonban még nem kell lemondanod a boldogságról, hiszen különféle ismerkedési stratégiák léteznek, és nem mindegyiknél kap ez a fajta jelolvasás főszerepet. 

Az online társkeresés pont ilyen: nem kell agyalnod rajta, hogy Jocó tényleg úgy nézett-e rád, vagy egyszerűen csak kétfelé áll a szeme.

Csak egy típus vonzódik hozzád

Ez tipikusan olyan skatulya, amit te húztál saját magadra. Ha úgy érzed, hogy kizárólag a mama kedvencei, a rosszfiúk, a lúzerek vagy más egyéb kategóriához tartozó férfiak érdeklődnek irántad, esetleg éppen azok a fazonok kerülnek el messzire, akikért epedeznél, itt az ideje felülemelkedned a kategóriákon. 

Biztos lehet benne: a társkereső oldalakon mindenféle férfi megfordul, és olyan sok fogja közülük felvenni veled a kapcsolatot, hogy örökre elfelejtheted ezt a csak ilyen / csak olyan dolgot. Ez neked is kihívást fog jelenteni, elvégre egészen új kommunikációs helyzetekben kell majd helytállnod.

Szerinted minden férfi disznó

Szent meggyőződésed, hogy egy hapsi sem akar komoly kapcsolatot? Hallottál már arról a törvényszerűségről, hogy amire gondolsz, azt bevonzod? Nem véletlen tehát, hogy ilyen beállítottsággal mindig csak muffvadászokkal akad dolgod.

A társkereső oldalakon meggyőződhetsz afelől, hogy az erősebb nem tagjai is éppúgy vágynak egy kis gyengédségre, mint te. Hidd, el, a „lelki társ” és az „életem szerelme” szókapcsolatokat nem csak csajok használják! 
Aki csak szexelni akar, egészen biztosan nem csinál végig az első találkozó előtt huszonvalahány levélváltást…

Folyton ugyanazzal randizol

Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy ugyanaz a személy tér vissza újra és újra az életedbe. Ez viszont ritka, tehát gondolj inkább a dologra átvitt értelemben. 
Mindegy, hogy Bélának, Pistának vagy Bendegúznak hívják azt, akivel a vacsoraasztalnál édelegsz, előfordulhat, hogy ugyanazokat a köröket futod végig vele – nem csoda hát, hogy ugyanúgy is végződik köztetek a dolog. És hát nem pont esküvővel.
A társkereső oldalak megújítják számodra az ismerkedés folyamatát, s lehetővé teszik, hogy neked tetsző tempót diktálj. Lépésről lépésre megvizsgálhatod, milyen megnyilvánulásra hogyan reagálsz, illetve rájöhetsz, valójában mi tetszik neked s mi nem. 
Persze, kell egy jó adag bátorság hozzá, hogy kilépj a komfortzónádból, és ekkora lépést tegyél az elköteleződés lehetősége felé.
Ne feledd: ha nem is online randizással akadsz rá végül a társadra, mindenképpen olyan tapasztalatot szerzel a kipróbálásával, amit kamatoztathatsz a párkapcsolatodban!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást