Így lesz népszerű az online randis profilod

Így lesz népszerű az online randis profilod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így lesz népszerű az online randis profilod

Az internetes randizás ma már nem számít újdonságnak, és számtalan pár bizonyítja, hogy a dolog jól is elsülhet, bár természetesen, mint az élő ismerkedésnél, az óvatosság itt sem árt. Most azonban arról szeretnénk néhány szót ejteni, hogyan teheted vonzóbbá az online randis profilodat. Olvasd el tippjeinket, lépj akcióba, és már holnap érkezhetnek a levelek!

Az alap a fotó

Ha úgy döntesz, hogy megmutatod az arcod, válassz egy mosolygós fotót: a távolba merengés talán szexinek tűnik, de pszichológusok szerint egyetlen pillantás alapján szimpatikusabbnak találjuk azt, aki mosolyog.

Felmérések bizonyították, hogy több levelet kapnak azok is, akik valamilyen aktív tevékenység – gitározás, hegymászás – közben látszanak a profilképükön, még akkor is, ha az arcukat nem mutatják meg.

Légy őszinte!

Természetes, hogy szeretnél jó képet festeni magadról, de ez nem jelenti azt, hogy valótlan képet kellene festened magadról. Egyrészt senki sem akarja feszélyezve érezni magát Ms. Tökély mellett, másrészt ez nem is hiteles.

Természetesen nem javasolt a negatív jelzők használata, de egy kis humor segíthet
Nyugodtan írd meg, ha egy igazi konyhatündér vagy, aki fejedelmi vacsorát rittyent egy erdő közepén álló kunyhóban is, de a mosogatáshoz még várod az asszisztensek jelentkezését, mert a romok feltakarítása nem tartozik a speciális képességeid közé.

Öltözz ki!

Nehéz dolog jó képet festeni magadról, ha egy ivólé-foltos pizsamában, lelapuló hajjal ülsz a gép előtt. 

Oké, nem kell kisestélyit húznod a profilod megírásához, de tapasztalt online randizók szerint segít, ha legalább a kedvenc pólódat felveszed, vagy feldobsz egy gyors sminket.
Ha magabiztosabbnak érzed magad, jobb benyomást keltesz, még akkor is, ha a külsődet éppen nem látják.

Légy konkrét!

Vicces vagy, művelt és tájékozott? Akkor se ezt írd le, hanem bizonyítsd! Beszélj arról, mi az, ami érdekel, és hozz konkrét példákat is.

Már ezren írták, hogy szeretnek olvasni vagy zenét hallgatni, te említsd meg a kedvenc íróidat és zenekarodat is. 

Ne azt írd, hogy szeretsz múzeumba járni, hanem hogy érdekel a szecessziós művészet. Ez segít az embereknek, hogy jobban elképzeljenek, hirtelen élő, hús-vér személlyé változol, nem csak egy adatlap leszel.

Töltsd ki az alapadatokat!

Ne titkolózz azzal kapcsolatban, amit te is rögtön tudni szeretnél másokról: hány éves vagy, az ország melyik részén élsz, van-e gyereked. 

Ezzel nem csak arra ösztönzöd az érdeklődőket, hogy írjanak, de néhány hamvában holt kapcsolat kezdetét is megelőzheted.

Légy tömör!

Mindenképpen jó, ha három mondatnál azért többet írsz, de ne szerkessz kisregényt a profilodon. Ez az oldal csak arra szolgál, hogy felkeltsd mások figyelmét, ha valaki kíváncsi rád, akkor írni fog, és a többit már megbeszélhetitek levélben. 

Általánosságban igaz, hogy az emberek egy képernyőnyi szöveg láttán egyet görgetnek az egéren, majd ha a szöveg még mindig nem ért véget, el sem kezdik az olvasást. Ezt a keretet lehetőleg ne lépd túl.

Maradj naprakész!

Frissítsd rendszeresen a profilodat, különben azt a benyomást keltheted, hogy évek óta rá sem néztél, talán már nem is keresel párt, csak elfelejtetted inaktiválni a fiókodat, esetleg pókhálós csontváz vagy egy számítógép előtt, kezeddel az F5-ös gomb fölött maradva. 

Mutasd meg, hogy még aktív vagy, és párt keresel!
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást