Még nincs kereken 2 hónapja 2019, de négy új trend máris megszületett

Még nincs kereken 2 hónapja 2019, de négy új trend máris megszületett

Címlap / Stílus / Divat / Még nincs kereken 2 hónapja 2019, de négy új trend máris megszületett

A trendek jönnek-mennek, ezért nem meglepő, hogy másfél hónappal újév napja után máris rengeteg különleges darab és stílus hódította meg a divatszakértők szívét. Bizonyos színek, ékszerek és fazonok már most a 2019-es év nagy kedvenceivé válhatnak, mi pedig eláruljuk, melyek ezek, hogy te is elsők között viselhesd magadon őket.

Halványsárga színek

Megszoktuk már, hogy a tavaszi és nyári szezonban mindig az élénkebb, vibráló színek kerülnek előtérbe, ilyenkor mindannyian szívesebben hagyjuk hátra az egyébként gyakran hordott fekete, szürke ruháinkat.

Ezért nem meglepő, hogy 2019 elején máris látni lehet, hogy a halványsárga igazán nagy népszerűségnek fog örvendeni az elkövetkező hónapokban.

Mindegy, hogy egy ruha vagy egy cipő, esetleg egy táska formájában viseled magadon, ezzel idén nem lehet mellélőni.

Emellett egyébként a bézs és a szürkészöld lesz igazán felkapott hamarosan, úgyhogy ezekből is érdemes beszerezned egy-két darabot.

 

Keresd elő a gyöngyöket!

Az ékszerek terén is divatba jönnek olyan stílusok, amelyek egykor nagyon felkapottak voltak (főleg szüleink és nagyszüleink körében), de egy ideje már nem igazán hordjuk őket.

Szakértők szerint a gyöngyékszerek már elkezdtek fokozatosan visszatérni a trendek közé, ezért neked is feltűnhet, hogy egyre többen választják őket előszeretettel a hétköznapok során is.

Fülbevalóként, karkötőként, sőt, akár egy pulóver díszeként is jól mutatnak, úgyhogy most ne félj egy kicsit bevállalósabb lenni, ha vásárlásról van szó.

Kisebb és nagyobb méretben egyaránt klasszul néz ki, így érdemes egy kicsit kísérletezned neked is!

 

Fej- és hajpántok korszaka

Emlékszel még, amikor a 2000-es évek elején minden lány haj- és fejpántokat hordott?

2019 lesz az az év, amikor ez a trend ismét képbe jön, és alig másfél hónap után már el is kezdte hódító útját.

A Prada tavaszi kollekciójának bemutatóján például már visszaköszönt ez a darab a modelleken, így nem meglepő, hogy az előrejelzések szerint nyáron sokan fogják választani ezt a kiegészítőt.

Tény, hogy nagyon klasszul feldobja az összképet, és fejformától függetlenül mindenki meg tudja találni a hozzá passzoló fazont.

Ráadásul a legjobb, hogy a színekkel sokat lehet játszani, és a frizurádat is variálhatod vele!

 

Ismét jönnek a trikók

A pólók és topok tekintetében mindig is elég nagy volt a választék, hiszen az anyag, a pántok szélessége és hossza, valamint a szabás is nagy szerepet játszik az összképben és a változatosságban.

Idén viszont nem a spagettipánt, és nem is a keresztbe csíkos darabok fognak igazán nagyot szólni (szemben az elmúlt évek kínálatával), hanem a klasszikus, egykor nagyon népszerű trikó fazonok!

Akár kivágottabb, akár kevésbé sejtető darabot keresel, most mindent meg fogsz találni a boltok polcain!

Ezek pedig biztosan kényelmesek is lesznek, és nem kell folyamatosan igazgatnod őket magadon.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást