Magasabb vagy az átlagnál? Ne bánd, mert ezeket a ruhákat neked találták ki!

Magasabb vagy az átlagnál? Ne bánd, mert ezeket a ruhákat neked találták ki!

Címlap / Stílus / Divat / Magasabb vagy az átlagnál? Ne bánd, mert ezeket a ruhákat neked találták ki!

Az átlagnál magasabbnak lenni nem olyan egyszerű dolog, mint azt mások gondolják – lányként például rengeteg falba beleütközhetünk a nehézkes pasizástól kezdve a megfelelő cipő kiválasztásán át a híres magassarkú-sportcipő kérdésig.

Ha túl magasnak érzed magad és elbizonytalanodtál, hogy mi is állna igazán jól, nézd meg az összeállításunkat és válassz a kifejezetten magas testalkatokra való fazonokból!

A skinny jeans

Ha valamit hosszú lábakra terveztek, akkor az a testre simuló, szűk farmer: sose félj felvenni egy ilyen darabot, ha magasabb vagy az átlagnál, mert ez tényleg abszolút neked való viselet!

Tipp: kombináld a magas derekú nadrágokat a kedvenc bodyddal, hogy kiemelhesd a derekad nőies vonalát is!

 

Magasított derék mindenáron

Minden nap mormolj el néhány hálaadó mondatot azért, mert magas vagy és tökéletesen állnak rajtad a magas derekú cuccok…

De tényleg!

Nem is gondolnád, hányan irigyek rád ezért a tulajdonságodért, úgyhogy ha legközelebb szomorú lennél a méreteid miatt, gondolj inkább erre!

Tipp: ha rádobnál a testalkatodra még egy lapáttal, hordj vertikálisan csíkozott nadrágokat-szoknyákat… Iszonyú jól fog állni!

 

Nagy ékszereknek helyet adó kivágás

Egy gyönyörű és egyben óriási nyaklánc minden szettet és mindenféle hangulatot fel tud dobni, de az alacsony lányoknak sajnos nem áll annyira jól – te ebben is kivételt képezel!

Nyugodtan hordj széles kivágású pólókat és válogass hozzájuk hatalmas, hangsúlyos ékszereket!

Tipp: még nagyobbat fog dobni az összeállításodon a nyaklánc, ha egyszínű pólóhoz viseled… Bomba kombó lesz!

 

Minták és színek minden mennyiségben

Ne feledd: a magas lányok szinte mindent felvehetnek, de ami a lehető legjobban áll rajtuk, az a minta – mivel „hosszú” vagy, nem fog előnytelenül állni semmiféle kocka, csík vagy kör sem, úgyhogy csak bátran a színes ruhákkal és kiegészítőkkel!

Tipp: jöhetnek a virágminták bármilyen mennyiségben – használd ki, hogy Neked nem kell az alakod miatt az optikai hatásokon aggódnod!

 

A maxiruha kimaxolása

Senki sem tud úgy maxiruhát hordani, mint egy magas csaj, ami pedig még lazább és vagányabb outfitet kölcsönöz, az az, hogy bármikor hordhatsz hozzá sportcipőt is, nem kell magassarkú, hogy kitűnj a tömegből.

Jöhetnek a színes, fodros, szűk és bő szabású ruhák, a lényeg, hogy maxi legyen.

Tipp: ha a derekadnál összefogod a ruhát egy övvel, nem lesz, ami megállítsa a téged záporozó bókokat!

 

A háromnegyedes ujj

A magas testalkathoz az áll a legjobban, ha kihangsúlyozod a hosszú kezeidet és közben sejtelmesen el is takarod őket – ehhez pedig a háromnegyedes ujj a lehető legjobb választás!

Mindig ezt a fazont keresd, hogy a lehető legjobb legyen az összhatás és kiemeld a hosszú testalkatod!

Tipp: lehet szó overálokról, hosszú ujjú felsőkről, egyberuhákról is!

 

A miniruha

Te vagy az a típus, akinek vétek lenne eltakarni a lábait – ne is tedd soha!

A miniruhák főképp a magas lányoknak állnak jól, a kis fekete pedig kifejezetten a te műfajod, úgyhogy ha még nincs ilyen darabod, szerezz be egyet sürgősen!

Tipp: sose félj a magassarkútól amiatt, mert magas vagy – tűnj ki a tömegből és ragyogj a kedvenc nőies cipődben mindenáron!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást