Így lehet különleges a szilveszter otthon

Így lehet különleges a szilveszter otthon

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Így lehet különleges a szilveszter otthon

Fiatal korunkban garantáltan katasztrófaként éltük meg, ha otthon kellett (volna) töltenünk a szilvesztert. Mindez idővel változik, s akár egyedi körülmények végett, akár az apró csemeték miatt, de előfordulhat, hogy a négy fal között töltjük az év utolsó napját. Szerencsére így is lehet különleges az este!

Dekoráljatok együtt

A szilveszteri hangulatról otthon sem kell lemondani. Bár valószínűleg nem preferálod a konfettivel teleszőtt, hosszú szálú szőnyeget, a színes szalagok, csillagok és szerpentinek nem maradhatnak ki a sorból.
Ha vannak gyerekek a családban, akkor közösen hajtogathattok füzéreket, készíthettek hatalmas „BÚÉK” feliratot és persze felfújhatjátok a lufikat, amikkel ugyancsak együtt dekorálhatjátok fel a szobát.

Elmaradhatatlan parti kellékek

A gyerekek egyenesen imádni fogják, ha újabb alkalmat biztosítotok számukra a beöltözésre, azt pedig még jobban élvezik majd, ha ti is kiveszitek a részeteket a buliból.
Nem kell nagy dolgokra gondolnotok, hiszen néhány trombita, paróka, vagy gigantikus szemüveg bőven elég a hangulat megalapozásához és ahhoz, hogy ezt az estét a csöppségek sose felejtsék el.

Mi lesz az esti program?

Attól, hogy az éjszakát alapvetően otthon töltitek, még nem kell egész nap a házban kuksolnotok. Gyakorlatilag az összes városban gondolnak a gyermekkel bővült családokra, s számukra délután biztosítanak kikapcsolódási lehetőségeket.
Érdemes ezeknek utánajárnotok, hiszen számotokra is jóval tartalmasabbá válhat a program, ha nem a négy fal között eltöltenetek az év utolsó napját.

Szórakozás közösen

Érdemes már előre végiggondolni, hogyan is telhetne az este, tehát milyen programokat lenne célszerű beiktatni. Minden jól jön, amit közösen csinálhattok: válogathattok a társasjátékok széles skálájáról, de kártyázhattok, vagy akár kirakózhattok is.
Ha ezeket unalmasnak vélitek, vessétek be a modern technikát és táncoljatok videójátékra, vagy éppen golfozzatok, bowlingozzatok virtuálisan.

Keressetek jó műsorokat

A háttérben gyakorlatilag egész este szólhat a tévé, így azok, akik éppen nem veszik ki a részüket a játékból és a mulatságból, kereshetnek egy kedves vígjátékot, vagy nézhetnek egy jó kabarét.
Érdemes már előre utánajárni, milyen filmek vetítését ajánlatos beiktatni az estébe, így akár egy rugalmas műsortervet is készíthetsz, hogy még véletlenül se forduljon át unalomba az éjszaka.

Ne maradjon el a klasszikus menü

Végül, de nem utolsó sorban, miután megteszitek az újévi fogadalmatokat, nem maradhat ki a klasszikus éjféli menü. Ekkor már ne egyetek nehezet, főleg ne a gyermekek, de bátran nassolhattok a franciasalátából, kaszinótojásból, virsliből, a fogpiszkálóra szúrt könnyű falatokból.
A pezsgő se hiányozzon, a gyermekek igazán élvezni fogják, ha az alkoholmentes változattal kicsit ők is felnőttnek érezhetik magukat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást