Divat / Stílus

Ezek a legszebb bőrkabátok a szezonban, lelőhelyekkel

Ezek a legszebb bőrkabátok a szezonban, lelőhelyekkel

Hosszított fazon

A bőrhatású anyagok nagyon divatosak lettek az elmúlt években, és egyre bátrabban is viseljük őket. Jó példa erre ez a hosszú, testhezálló női kabát, amit sálgallérral és különleges színnel tettek még egyedibbé a tervezők.

Előnyös hossz

Ez a csípő alá érő kabát sem éppen hétköznapi látvány, ráadásul olyan fazonnal bír, ami gyakorlatilag mindenkinek jól áll – ezt segíti a hossz és a derékban köthető masni. Fekete színének köszönhetően könnyedén beillesztheted a ruhatáradba!

Testhezálló karcsúsítás

A karcsúsított hatást nem csak akkor érheted el, ha derékban köthető fazont választasz. Erre a célra a tökéletes ez a testhezálló dzseki is, amit erős anyagból, ferde cipzárral és divatos szegecsekkel álmodtak meg a tervezők.

Élénk színek

Ha szeretnél feltűnő lenni ősszel, nincs is más dolgod, mint felvenni egy élénk színű kabátot – garantáltan felfigyelnek majd rád! A piros tökéletes, de a citromsárga, a világoskék, a narancs és a rózsaszín is kellően vidám választás.

Trendi rövid fazon

Ha tovább fokoznád a hatást, akkor az élénk szín mellé érdemes rövidített fazont választanod. Ez a bőrkabát ugyan csak a melegebb napokon állja meg a helyét, de ha emelt derekú nadrággal ötvözöd, akkor különösen szexi és divatos összeállításra tehetsz szert.

Egy darabban kettő

Velúrbőr hatása vannak ennek a különleges fazonú, átmeneti kabátkának, amit egyaránt bevethetsz a meleg, őszi napokon, de viselhetsz akár beltéren is blézer helyett. A fodros, lágyan aláeső anyagú kabátot a díszgallér és a fáradt rózsaszín árnyalat teszi igazán elegánssá.

Rojtos fazon

Ez a fehér színben pompázó kabát nem csak az árnyalata miatt különleges, kellően egyedivé teszi a megjelenését a rajta ringatózó, jó néhány rojt is. A rojtok néhány éve tértek vissza a trendekbe, és még mindig tartják magukat: hála nekik, könnyű az őszbe is vidám pillanatokat varázsolni.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást