A 8 legmenőbb ajándék kütyü diplomaosztóra

A 8 legmenőbb ajándék kütyü diplomaosztóra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A 8 legmenőbb ajándék kütyü diplomaosztóra

Nyáron ismét fiatalok ezreinek ér véget az iskolás élet, és új szakasz kezdődik számukra. Ha a rokonaid vagy barátaid között akad végzős főiskolás vagy egyetemista, az alábbi műszaki cikkek valamelyikével óriási örömöt szerezhetsz számára.

Sonos Play:3

Hangerő és hangminőség – ezt nyújtja ez az apróság, márpedig a huszonévesek imádják a zenét. Egy kis hangszóról van szó, ami mérete ellenére könnyűszerrel betölt egy egész lakást muzsikával.
A számítógépen lévő fájlok lejátszása mellett többek között kompatibilis a népszerű Spotify, Pandora és Songza szolgáltatásokkal. Több darab akár hálózatba is köthető belőle.
Ára: kb. 67 000 Ft.

Jabra Revo Wireless

Menet közben zenét hallgatni egyszerű és kényelmes, ám a vezetékek megnehezíthetik a műveletet. A gabalyodós probléma könnyűszerrel megoldható egy jó minőségű bluetooth fejhallgatóval.
Ez a darab egyetlen töltéssel 12 órán át üzemel. Természetesen vezetékkel is lehet használni, ha éppen úgy szottyan kedve a tulajdonosnak.
Ára: kb. 56 000 Ft.

MacBook Air

A felsőoktatási évek végén sok fiatal szembesül vele, hogy a gólyaként vásárolt számítógépe már nem bírja úgy a strapát, mint régen.
Napjaink internetes szolgáltatásai már sokkal nagyobb teljesítményt követelnek, ezért jó választás az Apple hordozható komputere. A legkisebb modell előnye, hogy csupán 1,36 kg-ot nyom, és bármelyik táskában elfér.
Ára: kb.

220 000 Ft.

Lenovo Yoga

A Microsoft legújabb operációs rendszerének, a Windows 8-nak az egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan használható hagyományos számítógépen, illetve érintő kijelzős hordozható eszközön is.
Ez a gép egyetlen mozdulattal alakítható laptopból táblagéppé az állítható kijelző segítségével.
Ára: kb. 220 000 Ft.

Samsung Galaxy S 4

Olyan világban élünk, ahol alapvető elvárás, hogy bárhol és bármikor válaszolni tudjuk az e-mailjeinkre.
A laptopok valamennyire lehetővé teszik ezt, de az igazi forradalmat mégiscsak az okostelefonok hozzák. A Samsumg legújabb zászlóshajóján Android operációs rendszer fut, ami különösen kényelmessé teszi a használatát.
Ára: kártyafüggetlenül kb. 150 000 Ft.

iPhone 5

Az Apple termékekért sokan rajonganak. Ha a te végzősöd is közéjük tartozik, bizonyára kiugrik majd a bőréből a legújabb iPhone láttán.
Ez a verzió még nagyobb kijelzővel, még jobb kamerával és még vékonyabb dizájnnal kényezteti a felhasználót.
Ára: kártyafüggetlenül kb. 150 000 Ft.

Olloclip

Ha a megajándékozandó imád fotózgatni az iPhone-jával, ezt a kiegészítőt neki találták ki. A három az egyben lencse lehetővé teszi, hogy tökéletes makró, nagy látószögű vagy halszem-optikás felvétel készüljön.
Különböző verziójú telefonokhoz különböző változat készült – fontos, hogy ennek megfelelően válaszd ki az ideális darabot.
Ára: kb. 16 000 Ft.

Kindle

A könyvek és újságok szerelmeseinek ez a megfelelő ajándék, hiszen kiváló minőségű, szemkímélő kijelzőjének és hosszú akkumulátor-üzemidejének köszönhetően még a több ezer oldalas köteteket is könnyen hordozhatóvá és olvashatóvá teszi.
Többféle modell is létezik, érintő kijelzővel vagy anélkül, valamint színes és monokróm formában.
Ára: kb. 25 000 Ft-tól.
Ha gondban vagy, mert fogalmad sincs, minek örülne a címzett, a lehető legegyszerűbb megoldást ajánljuk: kérdezd meg! Így kizárhatod a kínos mellényúlás és a bosszúság lehetőségét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást