Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek

Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Íme, 2020 gasztro könyvújdonságai – Még a karácsonyfa alá kerülhetnek / 9. oldal

Asa Simonsson: Fermentáljunk! (Csipet Kiadó)

Szeretnél te is tökéletes savanyú káposztát készíteni? Nem kell hozzá más, csak káposzta, só és víz. Ennyire egyszerű lenne? A kulcs az idő! Ebből kell sok ahhoz, hogy az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszerével, a fermentálással tudj készíteni savanyúságot, lekvárokat, kefirt és még sok más finomságot. A fermentálás egy nagyon jótékony eljárása, ami nemcsak meghosszabbítja az élelmiszerek élettartamát, hanem fokozza a természetes ízjegyeket, sőt még emészthetőbbé is teszi őket. Ismerd meg ezt a csodás eljárást ebből a könyvből, gyönyörködj a fotókban, és próbáld ki a recepteket.

konyvszerelem.hu (háttér: RobinOlimb/istockphoto.com)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást