Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek

Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek

Címlap / Életmód / Ezotéria / Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek

Ikrek

Az Ikrek az egyik legintelligensebb jegy mind közül – nagyon élvezi a hozzá hasonlóan éles eszű személyek társaságát, a velük való, órákig tartó beszélgetéseket, vitákat. Ennek a jegynek annyira gyorsan pörög az agya, hogy beszélgetés közben azt vehetjük észre, hogy amit mondtunk, arra már nem is reagál, hanem előre szaladva már egy teljesen új dologról beszél.

Az Ikrek jegyű személy nagyon jól érzi magát az oktatási intézményekben, ahol igyekszik minél több új információt magába szippantani, hogy aztán megcsillogtatva a tudását mindenki mással megoszthassa, amit tanult – többek között emiatt a tulajdonsága miatt válhat belőle remek tanár.

Szűz

A Szűz jegyű személy született kutató és elemző, akinek remek analitikus szemléletmódja van. Imádja az adatokat, tényeket táblázatokba rendezni, grafikonon ábrázolni, hogy aztán kielemezhesse és összefüggéseket kereshessen a statisztikák között.

Kívülről úgy tűnhet, mintha egy adatbázissal a fejében létezne, ahol minden fel van címkézve, hogy bármikor előhúzhasson valamilyen okosságot.

Remek képessége van arra, hogy emlékeiből elővegye a legapróbb, ám jelentős részletet, amire egy probléma megoldásakor szükség lehet, még akkor is, ha azt rajta kívül már mindenki más elfelejtette.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötte általában konfliktuskerülő, aki nem áll bele szívesen a vitákba, inkább elfogadja más nézőpontját. Emellett sok energiát fektet abba, hogy külsőleg megfeleljen magának és másoknak is, hiszen nagyon fontosnak tartja a szépséget.

Éppen ezért sokak számára nem tűnik tipikus könyvmolynak, pedig köszönhetően annak, hogy levegő jegy, ő is széles tudású, szellemi beállítottságú ember.

Azonban ezt a tényt azért is tudják róluk kevesebben, mert a tudást, amit megszereznek, sokszor szívesebben tartják meg maguknak, nem érdekli őket különösebben, hogy megvillantsák ismereteiket – pedig sok Mérleg bármikor képes lenne egy akadémiai szintű előadást tartani a számára érdekes témákból.

Oldalak: 1 2

2 hozzászólás

 • Gálné Kátai Katalin
  2020.11.20., 16:18

  A felsorolt jegyek között minden családtagom megtalálható, és kivétel nélkül, mindannyiunkra igaz minden jellemzés.🙂

  Válasz
 • MérlegElőd
  2021.01.14., 14:38

  Ezek között ott van a sok antiszociális jelenségben érintett két csillagjegy is. Ergo… Az említett csillagjegyek IQ-a a zilált EQ-k miatt inkább súlyosbító körülmény. Szerintem.

  Válasz

Írj egy hozzászólást