Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend

Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend

Címlap / Stílus / Divat / Látnod kell! A szinte láthatatlan tetoválás a legújabb trend

Még a legextrémebb divatőrülteknek is nagy dilemmát okoz a tetoválás: van, aki elkezdi és sosem hagyná abba, van, aki megbánja, van, aki nehezen lépi meg, aztán óriási örömet okoz neki, van, akinek rengeteget jelent és van, aki ‘csak’ dekoratív okokból használja – bármilyen indíttatás is álljon a tetoválás hátterében, azért érdemes az egyéniségünket tükröző szimbólumokat és nemcsak az éppen futó trendeket előtérbe helyezni.

Úgy tűnik, 2018 is hozott magával egy újabb, egyre inkább felfutóban lévő, őszintén szólva elképesztően menő és egyben szolid tetoválás-divatot: az apró, minimál varrásokat! Ha véletlenül pont azt tervezgeted, hogy lassan tetoválásra adod a fejed, de még nincs meg az igazi forma és minta, ezekből a példákból könnyű lesz ihletet merítened: nemcsak gyönyörűek, de kellően rejtettek és sejtelmesek, mégis egyediséget tükröznek. Meríts ihletet és apró tetoválásra fel!

Picike szimbólumok az ujjakon

Az egyik legjobb hely, ahol tetoválás mutathat: az ujjak!

Ezeket választhatod azért, hogy még jobban feldobják a hétköznapi szettjeidet (néhány gyűrűvel tökéletes összhatást érhetsz el), de egy-egy saját, számodra fontos eseményt, személyt, állatot vagy dátumot jelképező ikont vagy mintát is választhatsz, a lényeg, hogy apró legyen!

 

Írás a kézfejen

Ha van egy kedvenc szavad vagy egy olyan jeligéd, ami mindig fel tud dobni és erőt ad, ráadásul nagyon tetszenek az apró, minimál betűk, ez a neked való tetoválás.

Az ilyen jellegű, önbátorító és nagyon szolid kis írást biztosan nem fogod megbánni, arról nem is beszélve, hogy a kezedet sokszor látod munka közben, így a személyes mottód hatalmas erőt adhat a legnehezebb helyzetekben is.

 

Pici szimbólumok derék fölött

A kicsit szégyellősöknek való tetoválás: ha félsz, hogy a munkahelyeden vagy a nagymamádnál panasz érhet amiatt, hogy tetováltattál (el kell fogadni, hogy van, akinél ez a fajta trend kiveri a biztosítékot), de azért a strandon vagy a sokadik randin szívesen megmutatnád az egyedi írást vagy szimbólumválogatást a derekad felett, ez lesz a neked való hely!

 

A kicsike lábujjrajz

Nincs jobb testrész a lábujjaknál, ha egy icipici, valamilyen számodra fontos jelentéssel bíró kis ikont szeretnél magadra tetováltatni: macska, kutyatappancs, citromkarika, könyv, repülő – végtelen a tárház!

 

A sejtető vállak

Minden egyedi pántos felsőt még szebbé tud varázsolni egy pici, de sokatmondó válltetoválás – az apró írások, a nonfiguratív kis képek, az egyszerű szimbólumok, de még egy rövidke szó is jól néz ki a vállakon!

 

A bokaösszeolvasós

Ha a bokádra szeretnél tetováltatni és két szóban meg tudod fogalmazni a jeligédet, akkor ezt a megoldást válaszd: ötletes, vicces, nagyon kreatív és elképesztően jól néz ki!

Ide humoros és egyben motiváló szavakat érdemes felíratnod, amik külön-külön is értelmesek, együtt pedig egy még jobb jelentést adnak a tetoválásnak – és a bokáidnak!

 

A könyökdekor

Szuper választás még a könyök, ha szolid, de jól kinéző tetoválást szeretnél – ide is simán fér egy dátum, pár szó (akár körbe az egész karodon, apró betűkkel), de a szimbólumok is nagyon jól mutatnak ezen a testrészen.

 

Sejtelmes és szexi: a fül mögött

Ha tényleg csak egy apró kis “ékszerre” vágysz tetoválás formájában, a fül mögé elrejtett pici szimbólumok neked valók – gyönyörűek, nőiesek és -nem utolsósorban- egészen szolid, mégis menő hatást kölcsönöznek!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást