Dekor / Életmód / Ezotéria / Otthon / Stílus

Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád – zodiákusod szerint

Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád – zodiákusod szerint

Kos

A Kosok imádják a vad és extrém dolgokat, ez pedig álmaik otthonában is megjelenik. Ha te is ebben a jegyben születtél, minden bizonnyal kedveled a szokatlan, feltűnő színeket, a drámai hangulatot és előnyben részesíted azokat a lakberendezési tárgyakat, amiknek történetük van. Szereted a karakteres, izgalmas bútorokat és szívesen őrzöd a régmúlt emlékeit olyan helyeken, amiket a vendégeid is láthatnak – megspékelve persze az okleveleiddel, kitüntetéseiddel, amikre nagyon büszke vagy.

 

Bika

Bikaként nagyon kedveled az érzéki, finom dolgokat, az egyszerű, letisztult színeket és bútorokat. Jó érzéked van hozzá, hogy otthont teremts egy lakásból, akkor is, ha nincs rá túl nagy keret. Mivel közel áll a szívedhez a főzés, az evés, a konyha kialakítására különösen nagy hangsúlyt fektetsz, de a ház többi részét is örömmel díszíted. Imádod a művészeteket, ezért valahogy biztosan becsempészed a különböző kézzel készült dekorációkat, képeket az otthonodba – persze csak azután, hogy a minden igényt kielégítő lustálkodásnak kellő helyet szorítottál.

 

Ikrek

Ahogy minden Ikrek jegyű nő, úgy te is kellően bohém, színes egyéniség vagy, így aztán ez nem túl meglepő módon tükröződik otthonod hangulatában is. Szívesen ötvözöd egymással a különböző stílusokat, nem igazán tudod letenni a voksodat egyetlen egy irányzat mellett. Mindenből kiválogatod, ami tetszik, és egymás mellé teszed őket: a végeredmény gyakran kaotikus. Ám te így érzed jól magadat! Mivel nem vagy átlagos egyéniség és inkább uralod a káoszt, az otthonodra is jellemző a kicsit rendetlen-különleges, bohém stílus.

 

Rák

Rákként számodra első helyen a család áll, ezért az otthonodat is annak megfelelően rendezed be, hogy az ő kényelmük mindenekfelett biztosítva legyen. Szereted a lakást megtölteni közös emlékekkel, fotókkal, a gyerekek remekműveivel, ezeket mindig jól látható helyre teszed. Előnyben részesíted a megnyugtató, otthonos hangulatot meleg színekkel ötvözve, amit aztán szinte minden sarokban kiegészítesz valamilyen egyedi kiegészítővel. Örömmel hagyod ott a kezed nyomát a bútorokon, dekorációs tárgyakon és mindig az aktuális szezonra szabod a hangulatot.

 

Oroszlán

Oroszlánként nem aprózod el az igényeket: imádod, ha minden egységes és tiszta, rendezett, valamint eleganciát, némi luxust közvetít. Ha túlzásokba esel, akkor hajlamos vagy arra, hogy az otthonod hivalkodóvá váljon, egyébként általánosságban arra törekszel, hogy inkább méltóságot, jó ízlést tükrözzön. Kedveled a mediterrán, egzotikus vonalat, így az erőteljes, meleg színeket, a természetes anyagokból készült kiegészítőket, esetleg az állatmintákat. Szívesen használsz fényűző, csillogó dekorációkat, de a merészebb Oroszlánok ezeket akár tapéta, szőnyeg formájában is bevetik az otthonukban. 

 

Szűz

Ahogy az várható volt, Szűz jegyűként az otthonodban is a tökéletességre törekszel. Sokszor újragondolod a lakberendezési stílusodat, mindig próbálod finom hangolni és folyton keresed a módosításra váró hibákat. Közelebb áll hozzád a minimalizmus, de nagyon ügyelsz arra, hogy az otthonod békét, nyugalmat árasszon. Ennek megfelelően egyszerűbb, pasztellesebb színeket használsz, valamint a letisztult bútorok, finomabb anyagok mellett voksolsz. A „kevesebb több” elvét vallod, de a minőséget egyértelműen előtérbe helyezed. 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást