10 kreatív őszi körömfestési trend

10 kreatív őszi körömfestési trend

Címlap / Stílus / Test / 10 kreatív őszi körömfestési trend

Kockás művészet

A kellemes indián nyár elkényeztetett minket a Nap utolsó meleg sugaraival, azonban lassan hűvösebbre fordul az idő és előkerülnek a puha sálak. A klasszikus kockás minta remekül mutat a körmön és minden színben megkapó, azonban egy kis ügyességet igényel. 

 

Rocker glam

Egy kis vadulás sosem árt, főleg ha feltűnő köröm-művészetről van szó! A sötét alapon borostyán színben pompázó minták már magukban is elragadóak, de új szintre emelheted őket azzal, hogy apró ékszerekkel is ékesíted. Egy kis csillogás sosem árt, főleg ha a „glam” az irányzat. 

 

Fekete és pink románca

Egy kis rózsaszín ártatlanság és egy csipetnyi fekete mágia, ez a két ellentét alkot vagány elegyet ezen a dizájnon. Ez a megkapó kontraszt örök kedvenc, itt ezúttal a festési technika adja a motívum különlegességét. A két szín találkozásánál engedd szabadjára a fantáziád, hiszen használhatsz lágy és karakteres vonalakat is.

 

Elegáns őszi grafika

Erős, kontrasztos színek és szigorú grafikák jelennek meg ebben a körömfestési stílusban, az eredmény mégis lenyűgözően sikkes.  Ha valami klasszikus és végtelenül elegáns újdonságra vágysz, ne keress tovább, mert ez a geometrikus vagányság mindenkit elkápráztat. 

 

Francia manikűr kicsit másképp

Angolul „double corner”, azaz dupla sarkú technikának nevezik ezt az újfajta körömfestési trendet, ami csavar egyet a megszokott francia manikűrön. Ha visszafogott körmökre vágysz, de mégis újítanál egy kicsit, ez a tökéletes választás, hiszen egyszerre szolíd, mégis izgalmas. 

 

Még több izgalmas ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást