Királykék az idei divatszínek között

Királykék az idei divatszínek között

Címlap / Stílus / Divat / Királykék az idei divatszínek között

A királykék már évek óta divatba jött újra. Egyrészt a retro iránynak, másrészt pedig a szín szépségének köszönhetően a divattervezők előszeretettel terveztek királykék darabokat az idei év őszi-téli kollekcióikba is.  

Fekete

A királykék egy domináns, látványos, de alapvetően hideg szín, amely leginkább a feketével kombinálva mutat jól.
Különösen az alap fekete darabok mellé érdemes választani a színt, mivel egy egyszerű fekete nadrággal, zakóval vagy felsővel mutat leginkább jól. Ezek kiemelik a szín dominanciáját, és semmilyen téren sem nyomják el azt.
Iceberg, Rebecchi

Meleg színek

A királykék jó kombinációt alkothat egyes meleg színekkel, mint például a közép barna vagy a narancs. Az előbbi mélyebb, melegebb hatást kölcsönöz a határozott királykéknek, míg a narancsszínnel való kombináció játékos élénkséget és vidámságot ad megjelenésünknek.
A sárgával való kombinálás csak nagyon tapasztalt és kifinomult ízlésűeknek ajánlott, mivel két erőteljes szín párosításából adódhatnak problémák.
Lepore, House of Holland

Kerülendő színek

Ahogy a fekete tökéletes párosítás a királykék mellé, úgy más színekkel ez a hatás általában csökken. Mindenképpen érdemes kerülni a fakó színeket, de nagyon sok élénk szín is visszavesz egy kicsit a hatásból.
Teljesen felesleges a királykéket halvány pasztellszínekkel tompítani, hiszen azzal éppen az energikus, lendületes és egyben hűvösen nőies hatást tehetjük tönkre úgy, hogy valójában egyik szín sem tud érvényesülni.
Burani, Aigner

Minták

Minták közül is érdemes kritikusan választani, ha a királykéket szeretnénk előnyben részesíteni a ruhatárunkban. Sok minta elnyomja a dominanciát és a szín veszít szépségéből és hatásából is, ezért érdemes kevés mintával viselni.
Fényes anyagon azonban nagyon jól mutat a sálminta elemeként, ezen belül szinte bármilyen színnel együtt szerepelhet, különösen a bronz, az arany és a mustársárga árnyalatok egészítik ki szépen.
Iceberg, Pilotto

Kiegészítők

A kiegészítőkre is ugyanez igaz: a legjobb választás a fekete, de ha kicsit fémes hatást szeretnénk kölcsönözni megjelenésünknek, úgy jól mutatnak vele az ezüst, illetve a színesre festett fém kiegészítők is.
Lehetőleg kerüljük a műanyagot és semmi esetre se válasszunk fából készült ékszereket a királykék ruhánk mellé. Az arany luxus hatást kölcsönöz a megjelenésünknek, különösen, ha selymes hatás anyagokhoz viseljük.
Ruffian, Ferretti

Tél típus

A királykék a tél típusba tartozó nők színe leginkább. Távolságtartó, kicsit hideg, de egyben nagyon nőies és domináns színként jól illik viselője megjelenéséhez és talán személyiségéhez is.
Külön pozitívum, hogy a szín kiemeli a tél típusúak színvilágát is, hiszen ők általában fehér bőrűek, kék szeműek és fekete hajúak. Így a királykék ideális választás, hogy segítségével kiemeljük ezeket.
Richmond, Milly

Évek óta a divatban

A királykék nem véletlenül tartja magát évek óta a divatban. Hol a retro, hol a minimál, hol pedig a legmodernebb divatirányzatot juttatja eszünkbe.
Egyszerre nőies és finom, de egyben határozott nő benyomását kelti mindenki, aki viseli. Feltűnő jelenségek leszünk benne, de úgy vonjuk magunkra a tekinteteket, hogy egyben kicsit megközelíthetetlennek is tűnünk benne.
Rachel Zoe

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást