Életmód / Ezotéria

Kétféle lélekkapcsolat létezik, és fontos tudnod, melyik mit hordoz magával

A lelkek valójában kétféle kapcsolatot tudnak kialakítani egymással, amelyek merőben eltérőek lesznek, de egy dolog biztosan közös: mindkettő intenzív hatással van rád.

A mindent felforgató

Az első típusú kötődéssel általában még fiatal felnőtt korunkban ismerkedünk meg, de természetesen nincs kizárva, hogy életed későbbi szakaszában is sor kerüljön egy-egy ilyen találkozásra. Amikor ezek az emberek belépnek az életedbe, úgy érzed, már ismered őket, és képes vagy tényleg önmagadat adni a társaságukban. De messze nem lesz tökéletes a kapcsolatotok, mindegy, hogy barátok, ismerősök vagy szerelmespárok vagytok.

Ezek a személyek kihívásokat állítanak eléd, konfliktusokat okoznak neked, stresszes helyzeteket teremtenek.

Ezekből folyamatosan tanulnod kell, hogy az évek során megtaláld magad. Intenzív kapcsolatokat alakítotok ki egymással, amelyek felforgatják az életedet, sírsz miattuk, majd boldog leszel tőlük. Akárcsak egy hullámvasút, sosem tudod, mi következik most. Ahogy telnek az évek, ezek az emberek úgy lépnek ki az életedből fokozatosan, és egy idő után látni fogod, hogy mennyire nehéz időszakot éltél meg velük, de közben milyen sokat köszönhetsz nekik. Nem akarnád már visszafogadni őket az életedbe, de hálás vagy azért, hogy egykor ott voltak.

Adene Sanchez/istockphoto.com

Aki a nehézségek után jön

A másik típusú lélekkapcsolat ennél azért sokkal békésebb, és sokkal nagyobb boldogságot okoz számodra. Tekintve, hogy az előző típust fiatal felnőtt korod kezdetén ismered meg, ezek a személyek már inkább később jönnek, amikor nagyjából tudod, hogy ki vagy te, és mit akarsz az élettől. A jó hír pedig az, hogy ők általában maradnak is melletted. Van, aki örökre, van, aki „csak” hosszú távon.

Ők azok, akik gondoskodnak rólad, levesznek terhet a válladról, és úgy állítanak eléd kihívásokat, hogy azt közben élvezed is leküzdeni.

Érzed, hogy a lelketek ismeri egymást, és azt is tudod, hogy rengeteget tanulhattok egymástól. Tudod, hogy jöhetnek akadályok, le tudjátok győzni őket együtt, és semmihez sem hasonlítható kötődés van köztetek. Nem vitatkoztok egymással igazán, ha mégis van valami, amiben nem értetek egyet, képesek vagytok nyugodtan és tisztelettudóan megbeszélni a problémákat.

Ez a személy lehet akár a férjed, egy mentor a munkahelyeden, akitől rengeteget tudsz tanulni és folyamatosan motivál, vagy akár a gyermeked is, aki egy új oldaladat ismerteti meg veled a születése pillanatától fogva. A lényeg, hogy amikor ezt a típusú lelkitársat megismered, nyugalmat és békét érzel majd. Mintha egy olyan személy tért volna haza hozzád, aki mindig is hiányzott neked, függetlenül attól, hogy csak nemrég találkoztatok először. Minél idősebb vagy, annál kevesebb ilyen kapcsolatot tudsz kötni, ezért tudjátok egymást igazán megbecsülni.

Félreértés ne essék, hiszen egyik lélekkapcsolat sem „rosszabb” a másiknál. Mindkettő elengedhetetlen ahhoz, hogy életed során fejlődni tudj, új oldalaidat ismerd meg, és erős kapcsolatokra tegyél szert. Minél több idő telik el, annál inkább meg tudod mondani, visszatekintve kik voltak ezek a különleges emberek, és mit köszönhetsz nekik. Még annak ellenére is, ha nem a legjobb viszonyban váltatok el, és nagyon régóta nem beszéltetek egymással.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást