A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
6/6 6. lépés: használj friss fűszereket!
Nagyon jól mutatnak, és adnak egy kis friss ízélményt a sajtokhoz: a friss vagy szárított egészfűszereknek az ízük és az illatuk is nagyon jó. Rakhatsz a sajttálra friss rozmaringot, kakukkfüvet, esetleg némi szárított vörös áfonyát. Ha igazán extra szeretnél lenni, akár még ehető virágokkal is megtoldhatod a sajttálat, ez igazán különlegessé teszi az egész látványt.
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!