A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
5/6 5. lépés: mártogass!
Bár lehet, hogy néhány sajtféléhez nem megy jól a mártogatós, vannak olyanok, amelyekhez kifejezetten tökéletesen illik: elég, ha a camambertre és az áfonyalekvárra gondolsz. Keresd ki, hogy a felvonultatott sajtokhoz milyen ízvilág illik, tegyél belőlük kicsi tálakba, és egészítsd ki velük a sajttáladat! Semmiképp se tegyél szószokat a sajtra, mert lehet, hogy valaki natúrban szeretné csak élvezni az ízeket.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!