7 kérdés, amit soha senkinek nem lenne szabad feltennie

7 kérdés, amit soha senkinek nem lenne szabad feltennie

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 kérdés, amit soha senkinek nem lenne szabad feltennie

Mikor lesz már munkád?

Persze vannak helyzetek, amikor indokolt feltenni ezt a kérdést, de nem kell hozzá túl sok ismeret, hogy tudd, hogy mikor nem. Ha valaki épp most veszítette el az állását, ha padlón van lelkileg, vagy ha épp csak kilépett az egyetemről, akkor ne szegezd neki azt a kérdést, ami valószínűleg a legjobban bántja nap, mint nap.

Talán te is emlékszel még, hogy milyen volt, mikor valaki kényes helyzetben kérdezett tőled a munkádról – kellemetlen és bántó.

Mikor léptetnek elő?

Fogadd el, hogy nem mindenki akar felfelé törni, van, aki egyszerűen elégedett az állásával és a munkája helyett az élet más területein szeretne kiteljesedni. Te sem örülnél, ha állandóan ezzel piszkálnának, igaz?

Mikor akarsz már komolyan randizni?

Lehet, hogy egyszerűen szeretne egyedül lenni, vagy épp túl van egy komolyabb csalódáson, de az is lehet, hogy titokban olyasvalakibe szerelmes, aki nem lehet az övé. Sosem tudhatod, hogy mi áll a háttérben, ahogy a te magánéleted sem fekete vagy fehér, így ne piszkálj ezzel senkit, biztosan elmeséli majd, ha lesz mit mesélnie.

Mikor mész férjhez?

Ha megvan a kapcsolat, akkor szinte idő sincs élvezni, máris jönnek a kérdések, hogy mi lesz a következő lépés? Egy bizonyos kor fölött nincs idő hátradőlni és élvezni az életet, kérdésekkel és türelmetlenséggel találod szemben magad, pedig legtöbbször nem látnak bele, hogy mi van a háttérben és miért nem tartotok még a lánykérésnél.

Képzeld el milyen érzés lehet hallani ezt a kérdést valakinek, aki nagyon vágyik a lánykérésre, de mégsem történik meg – bántó és fájdalmas.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást