7 dolog, amit a pasik a lánykérés előtt csinálnak

7 dolog, amit a pasik a lánykérés előtt csinálnak

Címlap / Szerelem / Esküvő / 7 dolog, amit a pasik a lánykérés előtt csinálnak

Ha már hosszú ideje együtt vagytok a pasiddal, valószínűleg többször is szóba került a házasság és a családalapítás. Ezért biztosan te is sejted, hogy előbb-utóbb sor kerül a lánykérésre is; ha mindig is kíváncsi voltál arra, mi játszódik le az eljegyzés előtt a pasik fejében, most megtudhatod! Az alábbi hét dolgot ugyanis minden férfi megteszi, mielőtt megkéri a barátnője kezét.

1. Beszél a barátaival és rokonaival

Noha igyekszik titokban tartani az eljegyzést előtted, elvégre ennek mégiscsak meglepetésnek kell lennie, attól függetlenül még a hozzá közelálló személyekkel beszélni fog róla. Kikérdezi a véleményüket, tanácsot kér, és ha szerintük is ez a legjobb döntés, tuti, hogy hamarosan meg is kéri a kezed.

2. Elkezdődik a tervezgetés

7 dolog, amit a pasik a lánykérés előtt csinálnak

Hidd el, a srác tényleg szeretne téged lenyűgözni, és a tökéletes pillanatban akarja megkérni a kezed, ennek során viszont kimondottan stresszes lesz. Hiszen rengeteg lehetőség létezik a tökéletes lánykérésre, ő pedig nem szeretné elmulasztani az alkalmat. Biztos, hogy ezerszer is végig játssza a fejében még a kérdést is, mire végül sor kerül rá!

3. Megfigyeli az ízlésedet

A gyűrűvásárlás nagyon fontos része az eljegyzésnek, a pasid pedig biztosra akar menni azzal kapcsolatban, hogy a tökéletes ékszert válassza ki neked. Ezért hirtelen elkezd érdeklődni az ízlésed felől: megpróbálja észrevétlenül kideríteni, hogy az aranyat vagy az ezüstöt szereted-e jobban, ahogy azt is, hogy egyáltalán van-e olyan gyűrű, amit már kinéztél magadnak korábban.

4. Keresi a rejtekhelyet

Oké, megvolt a gyűrűvásárlás, már nagyjából kitalálta az időpontot is, így a következő lépés, hogy a tökéletes rejtekhelyet próbálja megtalálni a lakásban. Elvégre mégsem teheti olyan helyre az ékszert, ahol takarítás közben véletlenül rábukkannál. A zoknis fiók túl egyszerű, ahogy a ruhásszekrény is, ezért hosszú ideig keresgél, mire talál egy biztos helyet.

5. Megváltozik

Lehet, hogy egy időre szórakozottá válik. Azt észlelheted a pasidon, hogy figyelmetlen lett veled szemben, a gondolatai pedig folyton elkalandoznak. Sőt, még akár az is megfordulhat a fejedben, hogy valami problémája van, és a kapcsolatotok hullámvölgybe került. Pedig mindössze arról van szó, hogy egészen más dolgok foglalkoztatják: konkrétan a lánykérés!

6. Felbukkan a romantikus énje

7 dolog, amit a pasik a lánykérés előtt csinálnak

A szórakozottsága után viszont sokkal figyelmesebb lesz veled. Nem győzi majd hangoztatni, hogy mennyire szerencsés, amiért a barátnője vagy, és kimondottan érzelmessé, bújóssá válik. Még ha nem is az a romantikus alkat, a lánykérés gondolata azért őt is ellágyítja!

7. Kitalál egy B-tervet

Mert bár nagyon kicsi az esélye annak, hogy nemet mondj, lélekben még erre is felkészül. A lánykérés megszervezése mellett biztos lehetsz abban, hogy lesz a fejében egy második terv is arra az esetre, ha úgy döntenél, hogy nem akarsz a felesége lenni. De ez úgysem következik be, igaz?

Képek forrása: pexels.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást