Személyiségteszt: Melyik állatot veszed észre először? Ennyire vagy hűséges

Személyiségteszt: Melyik állatot veszed észre először? Ennyire vagy hűséges

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Személyiségteszt: Melyik állatot veszed észre először? Ennyire vagy hűséges

Senki nem úgy áll neki egy komoly kapcsolatnak, hogy valamikor majd meg fogja csalni a párját. Persze, vannak, akik enyhén szólva is lazán kezelik a helyzetet, de mégis, a legtöbben tanulnak a hibáikból. Szerencsére van megoldás: a hűség. De ez nem mindig olyan egyszerű, és hiába mondják sokan, hogy sosem csalnák meg a párjukat, végül mégis engednek a kísértésnek.

Az alábbi teszttel viszont egy fokkal közelebb kerülhetsz a megoldáshoz, azzal kapcsolatban, hogy te mennyire vagy lojális a párodhoz. Természetesen nem kell véresen komolyan venned az eredményt, azonban érdekes, hogy egy egyszerű képből mennyi dolog kiderülhet. 

Pillants rá a következő képre és jegyezd meg, melyik állatot láttad meg először – de akár a párodnak is megmutathatod. A teszt eredményét megtalálod a következő oldalon.

Farkas: Kostart/depositphotos.com, pillangó: OpenClipart-Vectors/pixabay.com, elefánt: andreyoleynik/depositphotos.com

Felkészültél? Akkor íme az állatokhoz tartozó leírások:

Ha az elefántot láttad meg először

Te vagy az az ember, akinek ha Brad Pitt/George Clooney/Ryan Gosling/tetszőleges híresség csapná a szelet, akkor is a párodat választanád és meg sem fordulna a fejedben, hogy mással kavarj. Ez elképesztően jó tulajdonság, azonban sajnos pontosan emiatt érdemes résen lenned, hiszen mások kihasználhatnak. Az is előfordulhat, hogy a kiszemelted nem komoly kapcsolatra vágyik, vagy éppen lábtörlőnek használ. Pontosan emiatt sokan vannak, akik tényleg nem érdemelnek meg téged, ahogy az őszinte szerelmedet sem.

Ha a pillangót vetted észre először

Ha a lepkét pillantottad meg először, akkor nem csak a szemed, de a gondolataid és a szíved is elkalandoznak néha-néha. Szándékosan sosem csalnád meg a partneredet, ugyanakkor van rá esély, hogy legalább egyszer már félreléptél, mert elragadott a hév. Az szuper irány, ha hallgatsz arra, amit a szíved súg, ugyanakkor ha kapcsolatban vagy, ne repülj azonnal más karjaiba, akibe úgy érzed, beleszerethetsz. Előtte próbáld meg minél korrektebben rendezni a soraidat a pároddal és zárd le a kapcsolatot, mielőtt újat kezdenél.

Ha a farkast láttad meg először

Ebben az esetben – ahogy már kitalálhattad – rád tökéletesen illik a magányos farkas jelző. Azt csinálod a kapcsolataidban, amihez kedved van, általában folyamatosan keresed a megfelelő partnert, aki végre tényleg az IGAZI lehet. Ha ehhez viszont arra is szükség van, hogy a jelenlegi párodat megcsald, általában attól sem riadsz vissza. Bízol benne, hogy az affér sosem derül ki, mondván „amiről az ember nem tud, az nem is fáj”. Sajnos ebben a szerepben hosszú távon egyre magányosabb leszel, különösen akkor, ha megbántasz másokat, akik közel állnak hozzád.

Forrás

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!