Kényelmes rövid pizsamák és hálóingek a legforróbb nyárestékre – Lelőhelyekkel

Kényelmes rövid pizsamák és hálóingek a legforróbb nyárestékre – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Kényelmes rövid pizsamák és hálóingek a legforróbb nyárestékre – Lelőhelyekkel

Összegyűjtöttünk néhány kényelmes és kánikulaálló hálóruhát és pizsit, amiben nem jelent gondot a meleg!

A sportosan egyszerű szett

A legjobb egy kényelmes pamutsort és felső, ami nem szúr, nem nyom sehol, szóval extra kényelemben érezheted magadat benne. Rengeteg mintás darabot találhatsz, így a megszokott fehér, fekete és szürke színek mellett kicsit izgalmasabbá varázsolhatod az éjszakai arzenálodat. Ha a kényelem számodra az első, akkor mindenképp ezek közül válogass! Lehet pólóval vagy ujjatlannal, de akár gombos blúzzal is kombinált a sort, minél bővebb és kellemesebb anyagból készült, annál jobb!

1. Tezenis, 2. Oysho, 3. Oysho, 4. H&M (háttér: Yuri_B/pixabay.com)

A szexi, csipkés darabok

Vannak pillanatok, amik megkövetelnek egy kis csipkét és valamilyen elegánsabb, például szatén vagy selyem anyagot. Az ilyen szettekben biztos, hogy dögösebbnek érzed magad és a párod sem fogja tudni levenni a szemét rólad. Szerencsére a színekben nem kell kompromisszumot kötnöd, annyi csodás árnyalat van – de persze a legszexibb a fekete!

1. Tezenis, 2. H&M, 3. Reserved, 4. H&M (háttér: Yuri_B/pixabay.com)

Lenge hálóing

Ha a sortos kombináció helyett a hálóingekre szavazol, könnyű dolgod lesz. Választhatsz szexi, csipkés darabokat, vagy éppen bő pólószerű ruhát is. Ettől lengébb megoldás nincs is a forró éjszakákra. Némelyikről meg sem mondod, hogy hálóing, annyira gyönyörű és szép a szabása, hogy akár utcára is fel lehetne venni.

1. Oysho, 2. H&M, 3. Reserved, 4. Women’s Secret (háttér: Yuri_B/pixabay.com)

Vicces darabok

Ha bal lábbal keltél fel, de vicces pizsamában alszol, van rá esély, hogy a tükörbe nézve elmosolyodsz – ezért is érdemes beszerezned egy humoros feliratos, nyomott mintás hálóruhát vagy pizsamát! Ezek a legtöbbször pamutból készülnek, ezért kényelmesek és puhák is.

1. Oysho, 2. H&M, 3. Tezenis, 4. Reserved (háttér: Yuri_B/pixabay.com)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást