Párkapcsolat / Szerelem

5 kegyes hazugság, ami hasznára válik a párkapcsolatnak

5 kegyes hazugság, ami hasznára válik a párkapcsolatnak

1. Tegyél úgy, mintha kedvelnéd a családját

Főleg az anyukáját. Nekem már volt olyan barátom, akinek az anyja egy iszonyatos boszorka volt, mégsem mondtam rá rosszat soha. Egyszerűen nem akartam ezzel megbántani a szerelmemet. Bizonyára előfordult már mindenkivel, hogy szerelme családját látva elgondolkodott, hogy az ő kedves, okos, szuper pasijának hogy lehet ilyen csodabogarakból álló famíliája. 

Ennek ellenére – hacsak nem nyíltan ellenségesek veled – illik kedvesnek lenni a fura rokonsággal, mert egymás családját szidni olyan töréseket okozhat egy kapcsolatban, amiket nehéz elfelejteni.

Úgyhogy a legközelebbi vasárnapi ebédre vigyél egy doboz bonbont és mosolyogj szépen!

2. Mondd neki, hogy ő a legszexibb férfi

Amikor szeretünk valakit, akkor minden porcikáját imádjuk. Még akkor is, ha idegen szemmel nézve közel sem tökéletes, számunkra mégis úgy van jól, ahogy van! Ami biztos, hogy nem fogjuk felhívni a figyelmét a „hibáira” és nem fogjuk letörni az önbizalmukat, ha a kockahas nem jött össze neki. A férfiak ugyanúgy szoktak elégedetlenkedni a külsejükkel, mint mi. Na jó, talán annyi nyomás azért nincs rajtuk a szépséget illetően, de nekik nincsenek is vigasztaló barátnőik, akikkel folyamatosan biztosítják egymást arról, hogy milyen csinosak.

Egy fiús sörözés alkalmával kis eséllyel fogják megbeszélni, hogy „Zolikám, egy kis pocakot növesztettél, de milyen jól áll neked!”. Az anyjukon és rajtunk kívül párunk külsejét nem dicséri senki, úgyhogy időnként add tudtára, hogy neked ő a legszexibb alfahím!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást