Kedvezmények, cashback, kuponok: spóroljon internetes vásárlásánál a Tiplinóval!

Kedvezmények, cashback, kuponok: spóroljon internetes vásárlásánál a Tiplinóval!

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Kedvezmények, cashback, kuponok: spóroljon internetes vásárlásánál a Tiplinóval!

Mi a cashback és hogy működik?

A cashback lényege, hogy internetes vásárlását követően a fizetett összeg egy részét visszakapja. A Tiplinóval ez vásárlásának akár 25%-a is lehet. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni a Tiplinó portálján és kiválasztani a kínálatban lévő több száz áruház terméke közül, amit szeretne. A választott webshop leírásában a Vásárlás gombra kattintva a cashbacportál egyenesen átirányítja a webáruház oldalára. Ahhoz, hogy jutalmat, azaz pénzvisszafizetést szerezzen, fontos, hogy az átirányítás és rendelés között ne teljen el több mint fél óra, valamint ajánlatos az internetes böngészőjében használt hirdetés blokkolót is kikapcsolni. A rendelés véglegesítését követően a Tiplinó hamarosan visszautalja Önnek a fizetett összeg egy részét.

Több száz üzlet és szolgáltatás akciósan!

A Tiplinó kedvezményes kuponjai és cashback szolgáltatása több száz különféle webáruházban használhatók fel, melyek listája folyamatosan bővül és frissül. Legyen szó akár egészséges és BIO termékekre szakosodott webshopról, mint például az iHerb, vagy lakberendezéssel és dekorációval foglalkozó webáruházról, mint a 4home, a Tiplinón minden megtalálható! A szolgáltatások közül, az utazás vagy tanfolyamok mellett, a webáruház bérlés és online menedzsment sem hiányozhat, ebben a kategóriában például az UNAS weboldala kiemelkedő.

Mit kínál még a Tiplinó?

A cashback és kedvezményes kuponok mellett a Tiplinó platformján mindig friss információk várják az aktuális akciókat és kiárusításokat illetően. A legfrissebb szórólapok, a webáruházak részletes leírásai, a vásárlási útmutatók és érdekes cikkek mind abban igyekeznek segíteni, hogy vásárlása minél élvezetesebb és kedvezményesebb legyen!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást