Új kedvencek: 7 mobilalkalmazás, ami megkönnyíti az életedet

Új kedvencek: 7 mobilalkalmazás, ami megkönnyíti az életedet

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Új kedvencek: 7 mobilalkalmazás, ami megkönnyíti az életedet

Sokat írtunk már alkalmazásokról, de valahogy mindig találunk olyan újabb és újabb appokat, amik lenyűgöznek. A következőkben olyan applikációkat gyűjtöttünk össze, amikben a mindennapi gondjainkra találunk nagy segítséget. Lássuk, melyek ezek!

Notesz (nem csak) családanyáknak – Cozi

Ha édesanya vagy, ez az alkalmazás épp segítségedre lesz, hiszen a te kezedben van az egész család menedzselése.

A közös naptártól, a heti menün át a bevásárló listáig szinte mindent rögzíthetsz rajta. És akkor még nem is beszéltünk a közös családi üzenőfalról.

Nem lesz ezentúl elfelejtett szülői értekezlet vagy szülinap, hiszen akár még emailt is küld neked a közelgő eseményről. Egyszóval, mindent észben tart helyetted.

Spórolás indul! – Koin

Nehezedre esik a spórolás? Akkor nincs más hátra, mint, hogy letöltsd ezt az alkalmazást.

Sokszor az ember azt se tudja, mire ment el úgy a pénz. Azonban, ha precízen vezeted, mire és mennyit költöttél, máris könnyebb lesz félretenni.

Visszanézve kiszűrheted, hol folyik ki a zsebedből a fizetésed, mit vásároltál meg teljesen feleslegesen.

Ez az app diagramok segítségével teszi átláthatóbbá a pénzügyeidet, de exportálhatod és Excel táblázatban tovább is szerkesztheted.

Eleget iszol? – Water Your Body

Nehezen megy a napi folyadékmennyiség elfogyasztása? Akkor ezt neked találták ki. Belátom, elsőre kicsit furcsán hangzik, hogy már az ivásra is a telefonunk emlékeztet, de a gyakorlatban mégis sok hasznát vehetjük.

Ha a napi sürgés-forgásban te is gyakran megfeledkezel a folyadékbevitelről, akkor ne várj tovább kezd el használni a Water Your Body alkalmazást.

Amellett, hogy kiszámolja mennyit kell innod, figyelmeztet is, sőt még grafikont is készít.

Segítség az életmódváltásban – My Diet Coach

A My Diet Coach nevű alkalmazás igazi segítő társ lehet, ha életmódváltáson töröd az agyad. Csak ki kell töltened az adataiddal, a jelenlegi és elérni kívánt testsúlyodat.

Kedvesen felhívja a figyelmed, ha még nem csináltál felülést, vagy nem ittál elég vizet a nap folyamán.

Tanulj meg franciául! Duolingo

Nehezedre megy a nyelvtanulás? Gyakran ellustulsz és nem foglalkozol vele minden nap? Ez az alkalmazás nem hagyja, hogy gyakorlás nélkül teljen el egy nap.

Folyamatosan nyomon követi a fejlődésünket, interaktív feladatokat ad, sőt még online közösségben is jól működik. Így ragyogóan tudjuk követni, mások hol járnak a nyelvtanulásban. Mivel több szintet lehet teljesíteni, még motiváltabbak lehetünk.

Ha már úgyis egész nap a telefonodat nyomkodod, legalább értelmes dolgokkal üsd el az időt.

Kismamamáknak kötelező! Anya leszek!

Ha gyermeket vársz, mindenképp le kell töltened ezt az alkalmazást. Hétről-hétre nyomon követheted kisbabád fejlődését. Rengeteg érdekességet és hasznos információt is tartalmaz, valamint még patikakeresőt is találhatunk benne.

Az app-ban összegyűjtötték azokat a szükséges dolgokat, amiket érdemes beszerezni a szülés előtt, így ezekről a kellékekről listát vezethetsz.  

A kicsi nevének kiválasztásában jó hasznát veheted, de a születési értesítésben is segítségedre lehet.

Minden nőnek! My Cicles

Ez a menstruációs naptár az, amire minden nőnek szüksége van. Mindig nálad van, biztos, hogy nem hagyod el, vagy felejted el kitölteni.

Sokkal jobb, mint ha papíron vezetnéd a ciklusodat. Nyomon követheted a peteérésed, de a közelegő havira is időben figyelmeztet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást