Szexi vagy slampos? Ez a kedvenc otthoni ruhád, a csillagjegyed szerint

Szexi vagy slampos? Ez a kedvenc otthoni ruhád, a csillagjegyed szerint

Címlap / Stílus / Divat / Szexi vagy slampos? Ez a kedvenc otthoni ruhád, a csillagjegyed szerint

Kos

A Kos jegy szülöttei nem félnek attól, kilógjanak a sorból és semmi nem akadályozhatja meg őket abban, hogy az idei év egyik legmegosztóbb trendjét, a neonszínt öltsék magukra. A legvalószínűbb, hogy egy semleges színű tréningnadrágban és egy neonpink vagy neonzöld kapucnis pulcsiban találsz rá otthon.

Bika

A Bika élvezi az élet finomságait és ez a viseletükön is megmutatkozik, hiszen ő a karanténban sem engedi meg magának, hogy slampos legyen. Otthoni outfitje kényelmes, de mégis összeszedett, azaz egy finom anyagból készült (plüss vagy kasmír) short és felső garnitúra.

Ikrek

Az Ikrek közvetlenségéről és lazaságáról híres, amit karanténdivatja is tükröz. Hippi stílusú, batikolt felső jellemzi – ami idén nagy divat lesz – és egy színben hozzáillő, kényelmes leggings. Kedvence a rózsaszín és púder különböző árnyalatai, úgyhogy ebben színvilágban tölti az otthonlétet.

Rák

A Rák életvitelén nem változtat gyökeresen az, hogy nem mehet sehova, mert életét eleve önkéntes karanténban éli, hiszen imád otthon lenni. Megszokott viselete egy bő tréningruha, ami finom pasztell árnyalatú.

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos és mindig mindenre fel van készülve, ezért otthon is szexisen öltözik. Ugyan ő sem veti meg a tréningnadrágot, de felső öltözete mindig sikkes. Legtöbbször egy melltartó és kardigán kombinációban találod otthon, hiszen a stílust karantén idején sem hagyja el.

Szűz

A Szűz nem csinál nagy gondot a divatból, mégis mindig összeszedetten néz ki és ez otthon sincs másképp. Szereti a minimalista stílust, ezért karantén-uniformisa egy fekete cicanadrág, melyhez egy rövid fehér pulóvert húz. Erőlködés nélkül sikkes.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást