8 csináld-magad karácsonyi dekoráció, aminek nem fogsz tudni ellenállni

8 csináld-magad karácsonyi dekoráció, aminek nem fogsz tudni ellenállni

Címlap / Otthon / 8 csináld-magad karácsonyi dekoráció, aminek nem fogsz tudni ellenállni

A tavalyi évben ilyen volt a grincsfa, az ideiben pedig napelemes fényfüzérek kerülnek a teraszunkra – de milyen dekorációk akadnak még, amiknek egyszerűen nem is akarunk ellenállni?

Állítsd papírzacskóba

Semmi gond, ha nincs kéznél néhány szép váza, vagy éppen nem akarod erre a célra használni a kristálypoharaidat – vesd be a papírzacskókat! Ha van kedved, kicsit díszítsd fel őket, de önmagukban is jól mutatnak, a natúr dekorációk mindig csodálatosak.

Ezután állíts egy-egy vízzel teli befőttesüveget a zacskókba, majd pár örökzöld és karácsonyfadísz segítségével dobd fel az összképet. Kész is a tökéletes asztaldísz!

 

Karácsonyfák ágakból

Asztaldísznek sem utolsóak, de akár a karácsonyfát is kiválthatod, ha néhány fenyőágból új fát készítesz. Ehhez csak annyi teendőd van, hogy néhány levágott ágat csokorba fogsz úgy, hogy alulra kerüljenek a hosszabb, felülre pedig a rövidebb ágak.

A felső részt dróttal rögzítsd, ízlés szerint takard el szalagok, díszek segítségével, majd ha van kedved, dekoráld ki az ágakat is. Az elkészült fát állítsd rá egy törzsként funkcionáló botra, tartóra, és már el is készültél!

 

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást