Mit hoznak júniusban a csillagok? Ez történik az Ikrek időszakában velünk

Mit hoznak júniusban a csillagok? Ez történik az Ikrek időszakában velünk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit hoznak júniusban a csillagok? Ez történik az Ikrek időszakában velünk

Május végétől június középig az Ikrek uralkodnak az égen. A különleges csillagjegy számos okból kifolyólag egyedi – ráadásul idejük alatt van a nyári napforduló.

Mozgásban a világ

Ahogy elmúlnak az igazi hidegek és valóban felmelegszik az idő, úgy jelennek meg az Ikrek az égbolton. Amilyen a jegy szülötteinek személyisége, ugyanazt érezzük most mindannyian: felébred a kíváncsiságunk, ismét társaságra vágyunk, szeretnénk jönni-menni, emberek között lenni. Akárcsak az Ikrek, úgy júniusban az emberek is vágynak arra, hogy mozgásba lendüljenek, és ha másért nem, csak a társaságért kimozduljanak otthonról.

Egyértelműen érezhető az a plusz löket, az a pozitív energia, ami az Ikrek személyiségében szintén jelen van.

Most sokan elkezdik azt, amit eddig halogattak: ismét nekiállnak edzeni, újra előveszik a kedvelt hobbijaikat, eljárnak kirándulni, szórakozni. Aki eddig késlekedett, most lelkesen tervezi a nyaralását, egyszóval vágyakozunk arra, hogy többet, jobban éljünk és mindenekelőtt kielégítsük kíváncsiságunkat. 

Érdemes erre az időszakra kicsit tudatosan koncentrálni, jobban figyelni, hiszen így az eredmények is gyorsabban érkezhetnek.

Mivel a június hónap extra lendületet ad mindannyiunknak, miért ne kezdenéd el te is azt, amit eddig halogattál? Jó alkalom nyílik erre, és pár hét alatt is szép eredményeket, fordulatok lehet elérni. Itt az idő a változtatásnak, az előre mozdulásnak, a lelkesedés és a lendület ugyanis adott. Ráadásul a júliust már a Rákok uralják, akik az érzelmi elmélyülést és a családot fogják a központba állítani számunkra, úgyhogy most kell megalapozni azt, amit a következő hónapban szeretnél igazán elmélyíteni az életedben. 

matthew reyes/unsplash.com

Éljen az utazás!

Az Ikrek imádnak utazni, új dolgokat megismerni, felfedezni, úgyhogy nem csak arról van szó, hogy nyáron egyébként is itt az ideje a nyaralásnak. Sokan az évszak második felére időzítik az utazásokat, aminek szintén megvan a maga varázsa. Azonban, ha igazán mozgalmas, érdekes és felfedezésekkel teli kikapcsolódásra vágysz, akkor az ilyen jellegű nyaralásokat érdemes beiktatnod júniusra. Most jó spontán foglalni, last minute akciókra lecsapni, de az is csodálatos élményekkel kecsegtet, ha csak random módon elutaztok valahova, beiktattok egy extra hétvégi kiruccanást. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»