Párkapcsolat / Szerelem / Szex

A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz – A labdarúgó Eb alatt többen csalják meg párjukat (x)

A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz – A labdarúgó Eb alatt többen csalják meg párjukat (x)

„Bent kell maradnom este túlórázni.”, „Üzleti vacsorára vagyok hivatalos.”, „Elmegyek a barátnőmmel vásárolgatni.” – ezek bizony a hűtlenkedők leggyakoribb hazugságai. Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony.hu több száz – párkapcsolata mellett a félrelépést tervezgető – társkeresőjét kérdezte meg arról, milyen elvárásaik, igényeik vannak szeretőjükkel szemben.

A külső kevésbé számít

A férfiak a szőkéket, a nők a barnákat részesítik előnyben, de abban mindkét nem egyetért, hogy a külső kevésbé számít egy szeretői kapcsolatban, mint a hagyományos párválasztás esetén. Mindemellett a nőknek a sportos, magas, borostás partner a legvonzóbb, a férfiak pedig azokat a nőket részesítik előnyben, akik diszkrét sminket, ám de szexi, kihívó ruhát viselnek. Egyébként meg nagyjából teljesen mindegy – derült ki a felmérésből.

A nők ragaszkodóbbak

Az viszont kölcsönös elvárás mindkét fél részéről, hogy a szerető érjen rá hetente legalább egy alkalommal, de ha lehet, inkább többször. A nők ragaszkodóbbak, nekik nagyobb igényük van arra, hogy partnerük szinte mindig ráérjen. A férfiak megelégszenek heti egy-két titkos találkával, számukra kevésbé fontos, hogy szeretőjük mindig elérhető legyen. A nők szívesebben szerveznének akár közös utazást is titkos partnerükkel, a férfiak viszont jobban tartanak ettől, egyrészt a lebukás, másrészt pedig a túlzott kötődés kialakulása miatt.

A tipikus hazugságok

A hölgyek leggyakrabban a vásárolgatást, a fodrászt, a barátnőkkel való találkozást vagy egy nem létező tanfolyamot hazudnak párjuknak arra az időre, amikor szeretőjükkel találkoznak – derült ki a Viszony.hu kutatásából. A férfiak sem sokkal kreatívabbak, ők a váratlan üzleti útra vagy egy fiktív baráti összejövetelre, esetleg túlórára hivatkoznak ilyenkor.

A foci Eb ideje alatt többet hűtlenkedünk

„Az oldalon a labdarúgó Eb kezdete óta korábban nem tapasztalt növekedést látunk a társkeresők egymás közötti levelezésében. A tornát megelőzően naponta átlagosan tízezer levelet küldtek egymásnak a hűtlenkedők, ez a csoportmérkőzések alatt közel másfélszeresére nőtt” – árulta el az oldal alapítója, Györfi András.

Az oldal az Eb ideje alatt mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a társkeresők aktivitása magasabb legyen. A társkereső nőknek például a mérkőzések ideje alatt teljes hozzáférést biztosít az oldal egyébként előfizetéses funkcióihoz. A szeretőt kereső hölgyek emiatt – előfizetés nélkül is – kapcsolatba tudnak lépni a kiszemeltekkel, ami úgy látszik, hogy a férfiak vadászkedvét is meghozta. Ennek is köszönhető tehát, hogy június közepe óta kimagasló a hűtlenkedni vágyók ismerkedési kedve.

Magyarországon már több mint százezren regisztráltak a Viszony.hu társkereső oldalra, hogy titkos kapcsolatot találjanak maguknak. Az oldal egyébként diszkrét ismerkedési lehetőséget biztosít mindazoknak, akik leendő szeretőjüket keresik az internet segítségével. Gondoltad volna, hogy már ennyien vannak?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást