Amikor egy vonat nem vesz fel – 5 jel, hogy hiába érdeklődsz iránta

Amikor egy vonat nem vesz fel – 5 jel, hogy hiába érdeklődsz iránta

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Amikor egy vonat nem vesz fel – 5 jel, hogy hiába érdeklődsz iránta

1. Nem figyel rád

Ennek annyira nyilvánvalónak kellene lennie, de sajnos hajlamosak vagyunk kimagyarázni és hárítani, pedig a képlet egyszerű: ha nem figyel rád, nem számítasz eléggé neki. Hiába legyeskedsz folyton körülötte, ha ő alig vesz rólad tudomást. Mindegy, mi ennek az oka, de ha még a nevedet sem tudja rendesen megjegyezni, akkor bizony nem vagy az esete, vagy van valaki más, aki tényleg tetszik neki és már nem férsz be a képbe.

2. Csak flörtölgettek egymással

Ha ebbe a fázisba eljuttok, az már jó jel, viszont ha nem tudtok rajta túljutni, érdemes elgondolkodnod, mennyi időt pazarolj még valakire, aki képtelen megtenni az első lépést. Ha egyértelműen jelezted a másiknak: zöld utat kap, tetszik neked, és még így sem tesz semmit, akkor valószínűleg nem is fog, és csak a saját időd megy el vele.

3.
Van barátnője

Hiába vagy meggyőződve arról, hogy sokkal jobban összeillenétek, csak ő nem látja, ha a pasinak van barátnője, ne próbálkozz be nála. Valamiért a lánnyal van, és nem veled, ráadásul a barátnőre nézve sem fair, ha ott legyeskedsz a barátja közelében. Neked fordított esetben hogy esne?

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • janika
    2021.04.28., 15:56

    dehotylyönide a vonat? vonatnemvót a cigbe! mijen vonat???

    Válasz

Írj egy hozzászólást