Szerelem / Párkapcsolat

Amikor egy vonat nem vesz fel – 5 jel, hogy kár érdeklődnöd iránta

1. Nem figyel rád

Ennek annyira nyilvánvalónak kellene lennie, de sajnos hajlamosak vagyunk kimagyarázni és hárítani, pedig a képlet egyszerű: ha nem figyel rád, nem számítasz eléggé neki. Hiába legyeskedsz folyton körülötte, ha ő alig vesz rólad tudomást. Mindegy, mi ennek az oka, de ha még a nevedet sem tudja rendesen megjegyezni, akkor bizony nem vagy az esete, vagy van valaki más, aki tényleg tetszik neki és már nem férsz be a képbe.

2. Csak flörtölgettek egymással

Ha ebbe a fázisba eljuttok, az már jó jel, viszont ha nem tudtok rajta túljutni, érdemes elgondolkodnod, mennyi időt pazarolj még valakire, aki képtelen megtenni az első lépést. Ha egyértelműen jelezted a másiknak: zöld utat kap, tetszik neked, és még így sem tesz semmit, akkor valószínűleg nem is fog, és csak a saját időd megy el vele.

3. Van barátnője

Hiába vagy meggyőződve arról, hogy sokkal jobban összeillenétek, csak ő nem látja, ha a pasinak van barátnője, ne próbálkozz be nála. Valamiért a lánnyal van, és nem veled, ráadásul a barátnőre nézve sem fair, ha ott legyeskedsz a barátja közelében. Neked fordított esetben hogy esne?

4. Bezavar a szerelmi életedbe

Ha valakiért odavagy, de az nem hajlandó lépni, előbb-utóbb találsz valakit, aki viszont tényleg szeretne téged közelebbről megismerni. Ha az ilyen randikat sorra lemondod, mert másé a szíved, azzal olyan lehetőségeket szalaszthatsz el, amik egy életre szólnak.

Egy bizonytalanért ne add fel fel az esélyét, hogy olyannal lehess, akivel beteljesedhet a szerelmed.

5. Kezdesz megszállottá válni

Vékony a vonal a megszállottság és az eltökéltség között, és nem érdemes átlépni. Ha úgy érzed, hogy minden egyes napod a srácról szól, változtattál már magadon, hogy jobban tetsszen neki a külsőd, akkor kezdhetsz megszállottá válni. Senkiért nem éri meg, hogy feladd a mindennapjaidat, pláne azért nem, aki el se tudja dönteni, hogy veled akar lenni. Inkább keress egy egészséges kapcsolatot magadnak!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW