Vigyázz, ezt a 10 gesztust félreértik a férfiak – és flörtölésnek veszik

Vigyázz, ezt a 10 gesztust félreértik a férfiak – és flörtölésnek veszik

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Vigyázz, ezt a 10 gesztust félreértik a férfiak – és flörtölésnek veszik

Az alábbi tíz dolog az, amit a férfiak flörtölésnek vesznek, pedig a nők nem annak szánják.

1/10 Udvarias mosoly

Elmész egy férfi mellett és minden hátsó szándék nélkül vetsz rá egy könnyed mosolyt. Nem akarsz ezzel semmit, csak egy kedves gesztus: ártatlan, gyors mosoly, nem a kihívó, szexi mosolyod. Ő mégis utóbbinak érti és már szalad is utánad.

2/10 Segítségkérés

Az utcán útbaigazítást kérsz egy férfitól, vagy a boltban megkérsz valakit, hogy vegye le a felső polcról, amit nem érsz el? Számukra ez egyértelmű jele annak, hogy ismerkedni akarsz vele és megilletődnek, ha közlöd, hogy te tényleg csak egy kis segítséget kértél.

3/10 Véletlenül beleütközöl

Egy zsúfolt étteremben vagy akár az utcán is előfordul, hogy hiába manőverezel, véletlenül nekimész egy úriembernek. Te gyorsan elnézést kérsz és sietnél is tovább, de neki meggyőződése, hogy azért ütköztél bele, mert így akartad felhívni magadra a figyelmét.

4/10 Nevetsz a viccén

A férfiak azt gondolják, hogyha sikerül megnevettetniük egy nőt, már nyert ügyük van nála. A jó humor és a sok közös nevetés valóban fontos egy kapcsolatban, de attól még, hogy jót kacagtál egy poénján, még nem feltétlenül szerettél bele valakibe. Számunkra ez egyértelmű, ők mégis gyakran félreértik.

5/10 Egy sima köszönés

Naponta sok embernek köszönünk, a férfiak mégis képesek egy jelentéktelen üdvözlést flörtölésnek venni. Számunkra érthetetlen, ők mégis úgy értelmezik, hogyha rájuk vetjük pillantásunkat és elrebegünk egy helló-t, akkor az felhívás keringőre.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást