7 jel, ami arra utal, hogy a párod gondolatban már megcsalt

7 jel, ami arra utal, hogy a párod gondolatban már megcsalt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 jel, ami arra utal, hogy a párod gondolatban már megcsalt

Hamar ingerültté válik

Azt vetted észre, hogy mostanában nagyon ingerült a párod, de nem tudod az okát? Mindenkivel mogorva vagy csak veled undok? Ha kérdezel tőle egy egyszerű dolgot, ő pedig azonnal felkapja a vizet és csúnyán reagál, akkor annak valószínűleg megvan az oka. Sajnos a megcsalás vagy a megcsalás gondolatának a jele is lehet, ha túl gyakran ingerült és kiabál veled.

Próbáld kideríteni, miért csinálja ezt, hiszen ez a bizonytalan helyzet hosszú távon nem tesz jót neked.

Rejtegeti előled a dolgait

Talán az egyik legbiztosabb, megcsalásra utaló jel, ha úgy érzed, valamit rejteget előled. Még nem biztos, hogy hűtlen volt hozzád, de lehetséges, hogy a gondolat már megfogalmazódott a fejében.

Mivel egy pár vagytok, evidens lenne, hogy minden problémátokat egymással beszéljétek meg, ám ha ő mégsem így tesz, akkor elkezdhetsz gyanakodni.

Gyanús jel lehet továbbá az is, ha nehezen éred el telefonon. Ha minden magyarázat nélkül kikapcsolja a mobilját immár sokadik alkalommal, mindenképp kérj tőle magyarázatot.

Megváltoztak a szokásai

Ha az utóbbi időben kissé furcsán viselkedik, új szokásokat vett fel, akkor van okod arra gyanakodni, hogy esetleg már más nőn jár az esze.

Amennyiben olyan ruhákat hord, amelyeket eddig soha, előfordulhat, hogy valakinek tetszeni akar, egy olyannak, aki kedveli ezt a stílust.

Kérdezd meg tőle, mitől változott meg ennyire, és ha csak hebeg-habog, nem tud egyenes választ adni, akkor sejtheted, hogy valamit valóban titkol előled.

Egyre többet kritizál

Szóvá teszi, hogy mostanában felszaladt rád néhány kiló? Mindennap talál valami olyat, ami nem tetszik neki? Soha nem dicséri meg a főztödet? Ezek semmiképp nem egy jól működő párkapcsolat jellemzői.

Lehet, hogy mindezt azért teszi, mert úgy érzi, nem te vagy a tökéletes számára, vagy pedig van olyan nőismerőse, aki megtestesíti mindazt, amire ő vágyik.

Ha pedig ez így van, még ha fájdalmas is, jobban teszitek, ha inkább véget vettek a kapcsolatnak. Hidd el, találsz jobbat, aki olyannak szeret majd, amilyen vagy.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást