5 izgalmas frufrufazon a romantikustól a bohémig

5 izgalmas frufrufazon a romantikustól a bohémig

Címlap / Stílus / Haj / 5 izgalmas frufrufazon a romantikustól a bohémig

Szerintem nincs nő a világon, aki legalább egyszer ne vágatott volna frufrut magának – egyesek azóta is hordják, mások egy életre megutálták, egy csomóan pedig vissza-visszatérnek hozzá lenövesztések és kínkeserves elcsatolások után is. A frufru szerintem tipikus őszi-téli hajviselet: szuperül mutat sapkák alatt, összefogott hajjal, pántokkal és fülmelegítővel is, nyárra viszont túl meleg és kényelmetlen tud lenni.

Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy te is vágass magadnak idén, nézd meg ezt az összeállítást – ezek a legnőiesebb, legszebb és legstílusosabb frufrufazonok, amik közül érdemes kiválasztanod egyet, ha végül úgy döntesz, bevállalod a váltást!

A könnyed

Ha nem szeretnéd teljesen eltakarni a homlokodat és bírod a laza hajviseleteket, válassz egy ilyen fazont – nemcsak kiengedett hajjal áll majd szuperül! Nyugodtan fogd össze az egészet és engedd szabadjára csak a frufrud tincseit!

Ha ilyet vágatsz, egyszerre leszel nőies, laza, könnyed és bohém is! Egyediség, kedvesség és szimpátia sugárzik egy ilyen frizurát viselő nőből.

Tipp: Ha nagy ing- és blúzrajongó vagy, imádni fogod ezt a hajviseletet, nagyon passzol az irodai stílushoz!

 

A tömör

Ha szereted a nagyon extravagáns, konkrét és kirívó stílusokat, ez a frufru lesz a befutó – igazi egyéniségre vall, nagyon menő és rettentően nőies fazon!

Ha hosszú a hajad, még jobban fog állni hozzá, úgyhogy nyugodtan vállald be, biztosan nem fogod megbánni.

Tipp: Mindig vedd figyelembe az arcformád, mielőtt ezt a fazont vágatod magadnak, mert vannak bizonyos arcok (például a kerek), amelyeknek nem ez a legjobb választás.

 

Az oldalra fésült

Ha szeretnél egy nagyon vagány look-ot elérni a hajaddal, válaszd ezt a frufrut: a laza oldalra fésüléstől sportos, mégis nőies lesz a megjelenésed!

Napszemüvegekkel, garbókkal, de még melegítőfelsőkkel is igazán egyedi viselet – ha kísérletező kedvedben vagy, válaszd ezt!

Tipp: Egy dolgot mindenképp vegyél figyelembe, ha ilyen hajat szeretnél – elég időigényes megcsinálni, úgyhogy ha nincs legalább pár perced reggelente erre, nem biztos, hogy ez a neked való viselet.

 

A rövid

Újra hódít ez a feltűnő fazon, a homlokközépig érő frufru!

Ha igazán különleges hajat szeretnél, válaszd ezt a stílust, mert amellett, hogy minden tekintetet magadra vonzhatsz vele, igazi merész személyiséget takar – főleg vállig érő hajjal kombinálva!

Tetovált csajoknak például nagyon szuperül áll, úgyhogy ha te is lázadó és egyedi személyiség vagy, próbáld ki, jól fog állni!

Tipp: Ha szőke a hajad, jól gondold át, hogy szeretnél-e ilyen fazont vágatni; általában a sötét haj és a világos bőr kontrasztjának köszönhetően néz ki igazán jól ez a frufru.

 

Az oldalfrufru

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél frufrut vágatni, de nem szeretnéd bevállalni a tömör rövidet és a lazát se, sőt a lenövesztéssel sem szeretnél bajlódni, akkor próbáld ki az oldalfrufrut!

Ha idegesít, könnyen és észrevétlenül elcsatolhatod, ráadásul tényleg minden színű és hosszú hajhoz szuperül áll…

Ráadásul nagyon nőies viselet! Kortól és stílustól függetlenül mindenkihez illik!

Tipp: Az oldalfrufru akkor néz ki a legjobban, ha összefogod a hajadat – ha sokszor hordod kontyban, elfésülve vagy copfban, ez a neked való fazon!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást