Isteni vegán brownie, sütés nélkül

Isteni vegán brownie, sütés nélkül

Címlap / Életmód / Receptek / Isteni vegán brownie, sütés nélkül / 2. oldal

Ha bevalljuk, ha nem, a csoki jó. Étcsoki, csokis muffin, csokis csiga, brownie… mindegy, csak csoki legyen!

Elkészítés:

  1. Ha épp nincs otthon – márpedig miért is lenne – édesburgonya- vagy sütőtök püré, akkor egy jó nagy darab zöldséget süss meg sütőben, minden ízesítés és fűszer nélkül. (Ha felkockázod, akkor hamarabb megleszel.)
  2. Ha megsült, pépesítsd le robotgép segítségével.
  3. Add hozzá a kókuszliszt és kakaópor keverékét.
  4. Közben pedig melegítsd meg mikróban a mogyoróvajat és az agave szirupot, hogy könnyen összekeverhető, kicsit folyékony állaga legyen.
  5. Öntsd hozzá a pürédhez, és hagyd, hogy az aprító géped tegye a dolgát.
  6. Egy nagyon ragacsos, de alapvetően hígabb masszát kell, hogy kapj.
  7. Töltsd ki szilikonos kenyérforma aljába, vagy bármilyen műanyag edénybe!
  8. Tedd minimum egy órára, de inkább egy éjszakára mélyhűtőbe.
  9. Miután kivetted, szilikonkéssel vágd a kívánt formákra, díszítsd csokoládé forgáccsal vagy csokipasztillával.

Hűtőben napokig eláll és hidegen a legfinomabb!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»