Így irányítják az életed a számmisztika mesterszámai

Így irányítják az életed a számmisztika mesterszámai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így irányítják az életed a számmisztika mesterszámai

Születésünk dátuma rengeteg dolgot árul el rólunk a számmisztika szerint. A legjellegzetesebb és egyben legerősebb számokat ebben a tudományban mesterszámoknak nevezik, az ezekkel rendelkezőknek pedig különösen domináns és különleges jellemvonásokat tulajdonítanak.

Mesterszámok tulajdonosai

A számmisztika szerint azok a személyek, akiknek a születési dátumában mesterszám van, azok erős vezetői tulajdonságokkal vannak megáldva. Ezek az emberek könnyebben és hatásosabban befolyásolják a többieket, így rengeteg követővel rendelkeznek. Általában komoly szerepük van a közösségi életben, hatalmuk és képességeik miatt pedig egyben erős önkontrollal is kell rendelkezniük.

Mesterszámok adta lehetőségek

Ha valakinek a születési dátumában szerepel egy mesterszám, az mindenképpen magasabb szintű lehetőségek előtt áll az életben. Elképzelhető, hogy a tudomány, a közélet vagy a művészetek terén fog maradandót alkotni. De amíg a szám tulajdonosa minderre rá nem ébred és nem kezdi el tudatosan kifejleszteni képességeit, addig ezek a számok csak a puszta lehetőséget jelképezik.

Mesterszámok kiszámolása

Nézzük meg a születési dátumunkat, számokkal leírva, például 1970.03.13. Adjuk össze az éven belül szereplő számokat (1+9+7+0 = 17), majd ugyanezt a hónap számaival (0+3 = 3), (1+3 = 4), majd addig adjuk össze őket, amíg egyjegyű számot nem kapunk az év, a hónap és a nap esetén is. Végül adjuk össze a 3 számot, ez a végső szám fogja jelképezni személyiségünket és életutunkat a számmisztika szerint.

Mesterszámok

Mesterszámnak számít a 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 és a 99. A születési dátumból való számolásnál a 11 és a 22 a lehetséges szám, ami a számok egyszerűsítésekor (összeadásakor) kijöhet, a többit a számmisztika más területei használják. Ha a születési dátum számjegyeinek számolásakor mesterszámot kapunk az összeadás bármelyik lépésénél, az összeadást nem kell tovább folytatni.

11-es mesterszám

Olyan emberek dátumában szerepel, akik szeretnének valami hasznos dolgot tenni a köz javára. Logikus és objektív tanácsokat és véleményeket fogalmaznak meg a követőik vagy vitapartnereik felé, ezért nagyon jó érvelők és sokan fordulnak hozzájuk tanácsért. Népszerű, példamutató, szorgalmas és kitartó személyiségek, akik nem várnak köszönetet a többi ember érdekében, mások jólétéért végzett cselekedeteikért.

22-es mesterszám

Nagyon nyitott, érdeklődő személyiség, aki élete során különböző dolgokat tanult és sokféle munkahelyen szerzett tapasztalatokat. Alapvető célja a természet és a föld megvédése, képességeit is tudását ezek megőrzésére fordítja. Magabiztos, népszerű, meggyőző és példamutató, de arra figyelnie kell, hogy folyamatosan menjen előre a megkezdett útján, a pihenés ne csábítsa el túl sokszor.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!