Életmód / Ezotéria

Így irányítják az életed a számmisztika mesterszámai

Így irányítják az életed a számmisztika mesterszámai

Mesterszámok tulajdonosai

A számmisztika szerint azok a személyek, akiknek a születési dátumában mesterszám van, azok erős vezetői tulajdonságokkal vannak megáldva. Ezek az emberek könnyebben és hatásosabban befolyásolják a többieket, így rengeteg követővel rendelkeznek. Általában komoly szerepük van a közösségi életben, hatalmuk és képességeik miatt pedig egyben erős önkontrollal is kell rendelkezniük.

Mesterszámok adta lehetőségek

Ha valakinek a születési dátumában szerepel egy mesterszám, az mindenképpen magasabb szintű lehetőségek előtt áll az életben. Elképzelhető, hogy a tudomány, a közélet vagy a művészetek terén fog maradandót alkotni. De amíg a szám tulajdonosa minderre rá nem ébred és nem kezdi el tudatosan kifejleszteni képességeit, addig ezek a számok csak a puszta lehetőséget jelképezik.

Mesterszámok kiszámolása

Nézzük meg a születési dátumunkat, számokkal leírva, például 1970.03.13. Adjuk össze az éven belül szereplő számokat (1+9+7+0 = 17), majd ugyanezt a hónap számaival (0+3 = 3), (1+3 = 4), majd addig adjuk össze őket, amíg egyjegyű számot nem kapunk az év, a hónap és a nap esetén is. Végül adjuk össze a 3 számot, ez a végső szám fogja jelképezni személyiségünket és életutunkat a számmisztika szerint.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást