Életmód / Ezotéria

A számmisztika elárulja, mi voltál előző életedben

A számmisztika elárulja, mi voltál előző életedben

Így számolj!

Írd fel a születési dátumod számjegyeit, majd ezeket add össze. A többjegyű szám számjegyeit ismét add össze, és ha még mindig több jegyű számot kapsz, akkor annak a jegyeit is add össze. Addig folytasd ezt, amíg egy jegyű számot nem kapsz.

Ha például 1983. február 18-án születtél, akkor így számolj: 1+9+8+8+0+2+1+8=37. 3+7=10. 1+0=1, azaz a te születési számod az 1-es.

1-es

Valamelyik korábbi életedben vezető szerepet töltöttél be, sokan követtek, adtak a véleményedre, és valószínűleg komoly felelősséggel is tartoztál egy csoportért.

Lehet, hogy valamilyen hatalmad is volt, de nem használtad ki arra, hogy saját magadnak előnyt kovácsolj belőle, hanem másokat segítettél általa. 

2-es

Bármilyen életet élsz is most, egy korábbiban ennek teljesen ellenkezőjét élted.

Ha most a szinglik mindennapjait élvezed, akkor korábban egy nagyon komoly szerelem egyik fele lehettél, ha pedig most monogám kapcsolatban élsz, egy előző életben habzsolhattad a szeretőket.

A mostani életedben egy korábbi élet elszalasztott lehetőségeit kell megélned.

3-as

Művész vagy alkotó lehettél egy korábbi életedben, aki nagy hatással volt a saját korára, és akinek alkotásai szinte víziószerűek voltak.

Lehet, hogy egykori munkáid máig hatással vannak a képzőművészetre, vagy arra, ahogyan sokan a világra tekintenek.

Nem csak esztétikai érzéked volt fejlett, de kritikusan gondolkodtál a körülötted történő eseményekről is.

4-es

Ha a születési számod a 4-es, akkor egy korábbi életedben egy család feje lehettél, te irányítottad nem csak a gazdasági, de akár az érzelmi életeteket is.

Ugyan ebből adódhattak konfliktusok, és néhány sérülésedet a mostani életedbe is magaddal hozhattad, felelősséget és gondoskodást is tanultál ebben az időszakban, aminek a mostani életedben szintén nagy hasznát veszed.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást