Az iPhone megreformálta a telefonpiacot

Az iPhone megreformálta a telefonpiacot

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Az iPhone megreformálta a telefonpiacot

Nem túlzás azt állítani, hogy az Apple által fejlesztett és gyártott okostelefon-sorozat, az iPhone, az egyik legismertebb és legkedveltebb mobil az egész világon. Az első modellt 2007-ben mutatta be a gyártó, és azóta is dinamikusan fejlődő, az előző modelleken mindig jelentősen túlmutató és számtalan újítást tartalmazó iPhone jelenik meg. (x)

Miben nyújtott újdonságot az Apple?

A BBMARKET oldalán beszerezhető iPhone telefonok több szempontból is forradalmasították az okostelefonok piacát. Az Apple saját operációs rendszert hozott létre, az iOS-t, ami felhasználóbarát, könnyen kezelhető, letisztult és logikus elrendezésű. A szoftver és a hardver szorosan együttműködik, ezért nem tapasztalunk lassulást vagy más problémákat. Ezeknek a telefonoknak a kinézete elegáns, kifinomult, így gyorsan belopják magukat a vásárlók szívébe.

Az iOS előnyei

Ez az operációs rendszer, ami az Apple saját fejlesztése, biztonságos és bárki számára egyszerűen kezelhető. Az iPhone-okban emellett saját fejlesztésű chipek találhatók, melyeket az iOS maximálisan ki tud használni. Mivel egy zárt rendszerről beszélünk, ezért ez nagyon biztonságos és kevésbé sebezhető a kártékony programok és vírusok számára.

Az Apple folyamatosan küld szoftverfrissítéseket a készülékekre, így hosszú ideig naprakészek és biztonságosak maradhatnak. Kiváló együttműködést biztosít más Apple eszközökkel, például a Mac gépekkel vagy az iPadekkel.

Apple iPhone előnyei

Az adatmentés és adatvédelem is egy lényeges szempont!

Az iCloud biztonsági mentést készít a telefonról, ez segít visszaállítani az eredeti adatokat vagy átvinni azokat a legújabb iPhone-unkra. Amennyiben nem találjuk a készüléket, akkor az Apple ID segítségével megpróbálhatjuk azt megkeresni, ha pedig ellopták, akkor ezzel a szolgáltatással törölhetjük a telefonon lévő adatainkat.

Miért annyira menő egy iPhone?

Ezek a telefonok letisztult, elegáns külsővel rendelkeznek, alumínium vagy rozsdamentes acél házzal készülnek. Keskenyek, nagy a kijelzőjük, és bár az évek alatt a dizájn is változott, az alapvető formavilág megmaradt. A kijelzők csúcstechnológiásak, színhűek, a jelenlegi modellek retina HD kijelzővel rendelkeznek. A kamerák forradalmasították a fotózást és számtalan utólagos technológiát és programot kínálnak.

Az App Store kínálata

A mobiltelefonos applikációkat iPhone-ok esetében az App Store-ból tölthetjük le: milliónyi alkalmazást, játékot találhatunk itt, melyek az Apple szigorú rendszerének köszönhetően teljesen biztonságosak.

Mik az iPhone előnyei?

Az iPhone egy prémiumkategóriás mobiltelefon, amely összeköt azokkal, akikkel szeretnénk, segíti a munkánkat, szórakoztat, információkat biztosít, és minden egyes újabb modellje rengeteg újdonságot tartogat.

Az Apple elkötelezett a karbonsemleges jövőt illetően, ezért az iPhone használata során a karbonlábnyomunk zéróra csökken. Mellőzi a műanyag csomagolást, ezzel védi a környezetet. Termékei csúcskategóriás modellek, melyek presztízst biztosítanak a felhasználók számára.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!