Innen tudod, hogy beléd esett a férfi: felnőttkori ismerkedős dilemmák

Innen tudod, hogy beléd esett a férfi: felnőttkori ismerkedős dilemmák

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Innen tudod, hogy beléd esett a férfi: felnőttkori ismerkedős dilemmák

Lesi minden kívánságodat

Ha vágyaid hercege szinte mindent megtesz, hogy a kedvedbe járjon, akkor szinte biztosra veheted, hogy nyert ügyed van. Barátok ritkán rajongják körbe egymást és szolgálják ki egymás igényeit.

Vigyázz viszont akkor, ha olyan programokra hív el, amelyek csak az ő szórakozását szolgálják, és nem veszi figyelembe, hogy te jól érzed-e magad, akkor viszont úgy tűnik nem érdekled eléggé, vagy túlságosan önző, ami ugyanannyira rossz, mintha visszautasítana.

Nem bírja levenni rólad a szemét

A szem, a tekintet mindent elárul egy emberről. Ha valóban figyel rád, a szemedbe néz és őszintén érdekli őt minden szavad, az nem jelenthet mást, minthogy nagyon tetszel neki. Ha igazán elvarázsoltad, akkor ennél még tovább megy: minden pillanatban lesi a reakciódat, a mozdulataidat, könnyen zavarba jön és bizonyos szituációkban esetlennek tűnhet előtted.

Vigyázz viszont akkor, ha mindvégig az idomaidat bámulja, hiszen az egészen másra utal. Ha meg sem próbálja véka alá rejteni fizikai késztetéseit, akkor célszerű mihamarabb búcsút intened neki.

Figyel a részletekre

Nem felejti el a szülinapodat és pontosan emlékszik a legjobb barátnőd nevére, sőt, könnyedén felidézi, hogy hívták a legelső háziállatodat – ha a pasi ennyire figyel minden szavadra, az tökéletes bizonyítéka, hogy odáig van érted. Emellett abban is szinte biztos lehetsz, hogy a későbbiekben figyelmes és odaadó lesz a kapcsolatotokban. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást