Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

Címlap / Stílus / Divat / Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak. Sajnos a régi, kockás kabátomat nem tartottam meg, pedig most milyen jó szolgálatot tehetne! Az idei szezonban minden divatos, ami kockás, négyzetrácsos, vagy akár csak arra emlékeztet. De hogyan hordd ezt az izgalmas mintát?

A kihagyhatatlan blézer

Még a legunalmasabb, leghétköznapibb szettet is bámulatosan izgalmassá teszi egy kockás kabát vagy blézer.

Remek választás számodra, ha te is előnyben részesíted a sötétebb, monokróm szetteket – ahogy a legtöbben az őszi, téli napokon.

Ezekben a hónapokban szívesebben viselünk feketét, barnát, szürkét, farmert, amivel alapvetően nincs nagy baj, de érdemes ezeket az összeállításokat is egy kicsit különlegessé tenni.

Erre kínálnak remek lehetőséget a kockás felsőruházatok!

Ha hasonló alapszínekből válogatod meg őket, mint amilyen az alap szetted, akkor garantáltan nem tudsz hibázni velük, de akár egy-egy új színt is csempészhetsz a segítségükkel a megjelenésedbe.

Így is biztos befutó lehetsz!

 

Kockás szettek

Mivel ennyire népszerű a kockás minta, mindenhova beférkőzött: az irodai, elegáns szettekben is abszolút megállja a helyét.

Idén érdemes lehet beszerezned egy kockás kosztümöt – akár szoknyával, akár nadrággal –, mert ezek az összeállítások trendi és magabiztos megjelenést biztosítanak neked.

 

Szolidabb megoldások

A mostani kínálatban nem csak a harsány és feltűnő kockás minták azok, amik hódítanak, ezt az izgalmas trendet viselheted nagyon szolid és kifinomult formában is.

Jó alternatíva erre, ha egészen apró kockás mintával gazdagított ruhákat választasz, vagy olyan darabok mellett voksolsz, amiken a vonalak hasonló színekben pompáznak, mint maga az anyag.

Ezzel könnyedén elérheted, hogy különleges, de mégis visszafogottan feltűnő legyen az öltözéked, amivel remekül közvetítheted a profizmusodat és elegáns ízlésedet.

 

Bájos ruhák

Egyszerre tűnnek kislányosan bájosnak és nőiesen különlegesnek azok az őszi, téli ruhák, amiket kockás mintákkal bolondítottak meg a tervezők.

Ezek között is találsz egyszerűbb, visszafogottabb és letisztultabb mintákat, továbbá olyanokat, amik már messziről szemet szúrnak – érdemes mindegyik változatból beszerezned néhányat, hiszen az aktuális hangulatodtól is függhet, mit szeretnél közvetíteni a környezeted számára.

 

Kockás alsórészek

Mivel a kockák ennyire trendinek bizonyultak idén, visszatértek a divatba a mintás szoknyák és nadrágok is.

Utóbbiakból beszerezhetsz leggingset, testhezálló darabokat is, amikkel azonban nem árt vigyáznod, mert a formás idomokon könnyen torzulhat a minta, és nem feltétlenül lesz előnyös a végeredmény.

Ezt kiküszöbölheted, ha egyenes szárú, lágyabb esésű nadrágokat választasz, vagy inkább szoknyát viselsz.

 

Mintás kiegészítők

Ha nem igazán győztek meg a kockás ruhák, alapdarabok, de szívesen követnéd a divatot, akkor is van megoldás: érdemes ezt a különleges mintát a kiegészítőiden viselni.

A sálak, a sapkák, a kesztyűk, de akár a cipők és a táskák is egytől egyig megállják a helyüket a szettjeidben akkor, ha kockás mintával bolondították meg őket.

Ezek a kiegészítők izgalmassá, feltűnővé teszik a megjelenésedet, ugyanakkor nem muszáj egész nap viselned őket, tehát nem válnak zavaróvá számodra akkor, ha nem kedveled túlságosan a feltűnő mintákat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást