Illatkalauz hozzád – Ezt árulja el a kedvenc aromád az egyéniségedről

Illatkalauz hozzád – Ezt árulja el a kedvenc aromád az egyéniségedről

Címlap / Stílus / Test / Illatkalauz hozzád – Ezt árulja el a kedvenc aromád az egyéniségedről

Te tudod, mi az a pézsma vagy a pacsuli? Valószínűleg nem, pedig minden bizonnyal magadra fújod vagy kened reggelente. Ez a két jellegzetes illatú parfümkomponens bódító eredményt ad, de kerülhet a kölnidbe virág és gyümölcsaroma, fűszerek és bogyófélék, sőt, a legutóbbi trend szerint még olyan gourmand ételek is, mint a méz, karamella vagy csokoládé.

A parfümök a vízen és az alkoholon kívül tartalmazhatnak természetes és szintetikus hozzávalókat, növényi vagy állati eredetű illóolajokat. Utóbbi egyre ritkább, az állatvédő szervezetek jogos és fokozódó tiltakozása miatt. A fent említett pézsma ma már ritka kincs, mert a pézsmaszarvasfélék mirigyéből nyerik ki. A pacsuli viszont ártalmatlan növényi eredetű adalék, mivel egy büdösmenta fajtájú növény tartalmazza.

A legtöbb nőnek fogalma sincs arról, milyen összetevőkből áll össze a parfümje, de ösztönösen a magához illő illatot választja. Így minden hölgy jelleméről, természetéről és habitusáról is árulkodik kicsit az, hogy milyen jellegű aromakompozíció a kedvence. Félig komoly, félig játékos elemzésünkben elolvashatod, hogy te melyik kategóriába tartozol az általad preferált illat révén.

Válassz illatot, megmondom, ki vagy!

Elegancia és intellektualitás

Báj és kellem jellemzi azokat a hölgyeket, akiknek az enyhe gyümölcsillat és az árnyalatnyi vanília keveréke jön be. Rendkívül erős a stílusérzékük, külsejük mindig összhangban van a lelkiállapotukkal.

Parfümjeikben megtalálható a piros bogyós gyümölcsök finom aromája, de a nem túl tolakodó pézsma-mosúsz illat is bejön nekik. Az ilyen nőkből árad a megfontoltság és tudás, a tipikus rátermett vezető típusok tartoznak ide.

Romantika és kifinomultság

Aki a virágos illatokat szereti, vegyítve egy kis mirha illattal, az a szépség és a színvonal elkötelezett híve.

Az ilyen hölgyek soha nem adják fel az álmaikat, és mindenben a szépet és a jót keresik. Megélik a pillanat varázsát, így az olyan hamar elpárolgó intenzív aromák is ízlenek nekik, mint a bódító jázmin vagy mimóza.

Hűséges természetűek és nyugodtak, éppen ezért a kellemes levendula vagy a finom ylang-ylang is sokszor megtalálható a parfümjeikben.

Illatkalauz hozzád - Ezt árulja el a kedvenc aromád az egyéniségedről

Szenvedély és határozottság

Az érzelmeiket karakánul kimutató nők jellegzetessége, hogy kedvelik a fűszeres és szinte fojtogató illatokat. Rajonganak a fahéj, szegfűszeg és gyömbér aromájáért, és a trópusi dzsungelek tömény illatorgiája köszön vissza a parfüm választásukban.

Mindig kimondják, amit akarnak, és nem nyugszanak, amíg el nem érik a céljukat. Mindennapjaikat hedonisztikus életigenléssel élik meg, így a különleges bergamont és ámbraillat is közel áll hozzájuk.

Sportos és energikus

A frissítő és „zöld illatot” kedvelők tartoznak ide. Az ilyen nők élete állandó dinamizmus.

Egészséges életmódot folytatnak, tele vannak vitalitással és megvalósítandó tervekkel. Kedvelik a bonyodalomtól mentes egyszerű és kiszámítható életet, így az illatviláguk a citrom és mentol aromában, babér és pacsuli illatában teljesedik ki.

Ezekre a nőkre mindig lehet számítani, életük kiegyensúlyozott, és harmóniában élnek önmagukkal és a környezetükkel.

Domináns és kalandor

A szeszélyes, kiszámíthatatlan és kissé akarnok nők azaromás ételekkel kapcsolatos illatokat kedvelik. Náluk az érzelmi libikókába beleférnek az úgynevezett édes” szaganyagok, mint a cukor, méz vagy karamella.

Ugyanakkor a nem mindennapi életvitelükhöz és kalandozó természetükhöz közel áll a mandula és ánizs, keserűnarancs és szantálfa egzotikus aromavilága is.

Az ilyen hölgyek a szédítő parfümjeikkel is hódítanak, extravagánsak és nyughatatlanok, és mély benyomást keltenek minden emberben.

Kép forrása: cokacoka/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást