10+1 nagyon idegesítő női dolog… a pasik szemszögéből

10+1 nagyon idegesítő női dolog… a pasik szemszögéből

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10+1 nagyon idegesítő női dolog… a pasik szemszögéből

1. Mit vegyek fel?

Egy-két különleges alkalommal vagy a hálószobai kollekcióval kapcsolatban mindig segítőkésznek bizonyulnak, azonban ne kérdezd meg minden reggel, hogy mit vegyél fel és hogy az a piros blúz megy-e az új fekete szoknyádhoz.

Ez az egyik tipikus dolog, amitől a férfiak a falra másznak. Ha nem kérdezed meg tőle, hidd el, ha nem is minden reggel, de többször a füledbe fogja súgni, hogy igenis nagyon szexi az az új szoknya.

2. Ellenőrzés és túlzott ragaszkodás

Naponta háromszor felhívod, és amikor csak lehet rajta lógsz? Mindent megteszel érte, ő meg egyre csak távolabb kerül? Ebben az esetben érdemes egy kicsit szabadon engedned, hiszen mindenkinek szüksége van az önálló időre, hogy egy kicsit törődjön magával.

Hagyd, hogy találkozzon a barátaival és hogy ő hozzon döntéseket. Az SMS-eket pedig váltsd fel kedves, pajkos üzenetekre. Hidd el, ha kicsit elengeded és küldesz egy huncut SMS-t, már máshogy fog telni az este.

3. Türelem, rózsát terem

A türelmetlenség az egyik legtipikusabb női tulajdonság: nem bírjuk kivárni a főzési időt, hogy e-mailt kapjunk vagy hogy kimondja, Szeret.

Nem hiába tartja a mondás, hogy a türelem kifizetődő. Nem hív fel, vagy nem ír? Már hatszor hívtad, de még mindig nem veszi fel? Felejtsd el a telefont és kapcsold ki a számítógépet. Egyáltalán ne keresd. Hidd el, hamarosan hívni fog.

4. Vásárlás

Az első két ruhabolt talán még túlélhető számukra, a kapcsolat elején talán párral több is, azonban a negyedik ruhaboltnál, ahol persze még mindig nem találtad meg a tökéletes darabot, ott már biztos nem bírják tovább cérnával.

Persze míg ők tudatosan vásárolnak, nekünk meg kell találni a tökéletes darabot és ezt a célt nem is kell feladnod. Egy megoldás van. Hagyd otthon a pasit és hívd fel a csajokat. Hidd el így mindkettőtöknek sokkal izgalmasabb lesz a délután.

5. Hiszti

Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb problémák, azonban érdemes megőrizni a hidegvérünket. Persze a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás egy kis hiszti, azonban érdemes ezt inkább elkerülni.

Természetesen nem azt mondjuk, hogy ne mondd meg a véleményedet, ha valami nem tetszik, azt meg kell mondani a másiknak, azonban ezt ne kiabálva és sértegetve tedd, hiszen akkor valószínűleg nem oldjátok meg a problémát. Maradj higgadt, és ha esetleg nem menne, akkor vegyél egy-két nagy levegőt mielőtt folytatnád a beszélgetést.

6. Mártírkodás

Egész nap tettél vettél, hogy estére minden tökéletes legyen? Vagy egyszerűen csak meglepted valamivel és mégsem érted el a kívánt hatást? Ráadásul ezt számon is kéred rajta? Az ilyen kategóriába tartozó dolgokat általában nem érdemes a párunk fejéhez vágni, hiszen nem kérte, hogy megtegyük ezeket és a végén még megkapjuk ezt is.

Érdemes annyi energiát fektetni a dolgokba, amennyit nem érzünk túlzottan soknak még akkor sem, ha esetleg nem értékelik annyira, mint szerettük volna. Hagyd, hogy örüljön az apró dolgoknak és hidd el, ha nem kéred számon, akkor valószínűleg te is számíthatsz legközelebb egy kis meglepetésre.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást