Ezek a jelek buktatják le, hogy a pasi fülig szerelmes beléd

Ezek a jelek buktatják le, hogy a pasi fülig szerelmes beléd

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezek a jelek buktatják le, hogy a pasi fülig szerelmes beléd

Időt tölt veled

Nem kell, hogy sülve-főve együtt legyetek, hiszen a boldog kapcsolat egyik titka, hogy mindketten megőrzitek a saját identitásotokat, de az, aki szerelmes, keresi az alkalmat arra, hogy időt töltsön a másikkal. 

Még ha van is valami teendőtök, vagy a saját dolgaitokkal akartok foglalkozni, szívesebben olvastok egymás mellett fekve, vagy a párod megkér, hogy kísérd el egy hosszú autóútra? Ha értékeli a társaságodat, az az érzelmeiről is árulkodik.

Kölcsönös bizalom

Ha segítségre van szükséged, a másik azonnal felajánlja, hogy megteszi, amit tud, és igyekszik enyhíteni a terheiden. Ha pedig ő szorul segítségre, téged is bevon a megoldásba, és nem szégyell segítséget kérni tőled.

A szakemberek szerint ez a bizalom olyan jele lehet, ami csak szerelmesek között alakul ki.

Tiszteli a nézeteidet

Aki szerelmes, az úgy szeret, ahogyan vagy, és még ha bizonyos dolgokkal nem is ért egyet, tiszteli a nézeteidet. Ha például a párod megrögzött húsevő, te pedig vegetáriánus vagy, nem próbál rábeszélni, hogy legalább megkóstold a rántott szeletet, sőt akár társaságban is a védelmedre kel, amikor valaki éppen arról próbál meggyőzni, hogy nem normális, aki ezt a pörköltet kihagyja…

Kíváncsi a véleményedre

Mielőtt fontos döntéseket hozna, a párod kikéri, és mérlegeli a véleményedet? Ez mindenképpen a szerelem egyik jele lehet. Nem kell, hogy végül feltétlenül rád hallgasson, hiszen a saját életéről mindenkinek magának kell döntenie, de ha a döntési folyamatban azt is szempontként kezeli, hogy te mit gondolsz a dologról, valószínűleg fontos vagy a számára.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást