Szerelem / Párkapcsolat

5 meglepő dolog, ami a pasik szerint nagyon szexi egy nőben

Nos, a helyzet az, hogy szinte az összesnek – rengeteg férfinak kifejezetten tetszenek azok a tulajdonságok, amiket mi botrányosnak, sőt elfogadhatatlannak élünk meg, de legalábbis szorongunk miattuk… Oké, nem az a lényeg, hogy minden pasinak tetsszünk, inkább az, hogy magunkkal elégedettek legyünk – de azért nem hangzik rosszul a dicséret sem, ugye? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit ők kifejezetten szeretnek rajtunk!

A kóc

Lehet, hogy te „élére vasaltan” szereted legjobban a hajad, sőt, a hajcsavaróiddal is bármennyi időt eltöltenél, de gondoltad volna, hogy ez a pasiknak kicsit sem fontos? Ők imádják, ha kicsit kócosak vagyunk, valahogy nekik ez a természetes és igazán vad, vonzó frizura. Úgyhogy legközelebb, ha nem sikerül szuperül belőnöd a hajad, inkább csak túrj bele és menj tovább – vonzani fogod a tekinteteket, arra mérget vehetsz!

Alapozómentes, szeplős arc

Valószínűleg te sokkal magabiztosabbnak érzed magad full sminkben, a pasik mégsem erre indulnak be igazán: nekik a természetes arcod sokkal jobban tetszik, mint a vakolattal eltakart megjelenésed! Imádják a szeplőket, az apró nevetőráncokat és mindent, amit te hibának élsz meg – oké, egy kis BB-krém játszik, ha randira mész, de ne vidd túlzásba a sminkelést, nem kell mindent eltakaró alapozással és füstös szemekkel megjelenned… Mert neki te tetszel, nem a sminktudásod!

A nagy étvágy

Vannak persze olyan pasik, akik kifejezetten az egész nap sminkben és magassarkúban üldögélő, salátázós nőket részesítik előnyben, de hidd el, nem ők vannak többen… Az igazi férfiak rettentően szexinek találják, ha egy nő tud magán nevetni és bevallja, milyen óriási az étvágya!

Egy állandóan zöldséget és ízetlen rizst szemezgető lánytól azonnal elmegy a kedvük – míg ha azt látják, hogy simán tudnak veled sörözni és pizzázni, nemcsak szexibb leszel a szemükben, de hosszabb távra is terveznek majd, ezt elhiheted!

A szemüveg

Sose bánd, hogy nem tökéletes a szemed, sőt, inkább örülj neki – kiderült ugyanis, hogy a férfiak nagyon buknak a szemüveges nőkre! Ha kiválasztod a bőrtónusodhoz, szemformádhoz és stílusodhoz legjobban illő keretet, szinte felfaló tekintetekkel kell majd szembenézned!

Egy szemüveges nő ugyanis határozott, szexi, magabiztos és stílusos benyomást kelt – úgyhogy legközelebb, ha kényelmetlenül éreznéd magad miatta és kontaktlencsére váltanál, inkább csak cserélj keretet és élvezd ki a bókokat!

A maxiszoknya

Sejtetted volna, hogy ez a ruhadarab kerül majd fel a pasik szerinti szexi-listára? Pedig így van! Rengeteg férfi állítja, hogy a földig érő szoknyák beindítják a fantáziájukat, mert elképesztően sejtelmes és titokzatos viseletnek tartják… Próbáld ki!

A legközelebbi randira (akár a pasiddal mész, akár csak ismerkedsz) vedd fel a legszebb maxiszoknyád és figyeld a tekintetét – eleped majd a kíváncsiságtól, hogy mi van alatta! Hát igen, a kevesebb néha több

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást