5 féle hiszti, amivel tönkreteszed a komoly kapcsolatodat

5 féle hiszti, amivel tönkreteszed a komoly kapcsolatodat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 féle hiszti, amivel tönkreteszed a komoly kapcsolatodat

Noha valóban sok hasznos tanácsot találhatunk a magazinokban, és rengeteg módunk van rá, hogy a praktikákat ellessük ismerőseinktől, még manapság is nagyon sok kapcsolat megy tönkre a különféle felesleges, de idővel rengeteget ártó bakik végett.

Továbbra is taktikázol

Akadnak olyan férfiak, akiket nem könnyű megszerezni, ha tetszik, ha nem, kicsit valóban taktikázni kell annak érdekében, hogy felkeltsük érdeklődésüket. Lehet, hogy már az első alkalommal ágyba bújnál vele, de inkább kéreted magadat, legszívesebben mindent kitálalnál, de próbálsz kicsit titokzatos lenni.
Ez egy ideig nagyon jó tud lenni, ha nem esel túlzásba, akkor az ismerkedési fázist tökéletessé teszi. Azonban amikor már együtt vagytok, el kell felejtened a taktikázást, mert egyrészt hosszútávon nem működhet, másrészt teljesen ki fog készíteni, ha folyton szerepet kell játszanod.

Nem hagysz neki szabadságot

Sajnos még manapság is nagyon sok nő elköveti ezt a bakit, pedig tényleg annyira igaz, hogy a rövid pórázzal sokkal inkább elidegenítjük magunktól a férfiakat. Ha valaki félre akar lépni, akkor félre fog, teljesen mindegy, hogy ezt a heti egy „engedélyezett” órában teszi, vagy valamikor máshol.
Ha nem hagyod, hogy felnőtt létére azt csinálja, amit szeretne, akkor eleve nem is lehet teljes értékű, komoly a kapcsolatotok. Sosem szabad elfelejteni, hogy nem birtokoljuk a másikat, hanem élvezzük a társaságát a közösen felállított szabályok keretein belül.

Duzzogsz és hisztizel

A nők hajlamosak arra, hogy kommunikáció helyett, vagy a rosszul elsült beszélgetés után órákat, napokat duzzogjanak – valljuk be – legtöbbször a legnagyobb butaságokon. Ha kicsit is azt érzik a hölgyek, hogy nem ők állnak az első helyen, nem őket udvarolják körbe naphosszat, akkor beindul a folyamat, amivel azonban semmit nem lehet elérni.
A legtöbb férfi ilyenkor hagyja, hogy a nő kihisztizze magát, tehát eszébe sem jut majd dolga végeztével azonnal hozzád rohanni. Ha azonban duzzogás nélkül fogadnád a bejelentést, s az adott idő alatt tartalmasan elvégeznéd a saját feladataidat, akkor mindketten sokkal boldogabbak lennétek.

Mindenáron esküvőt akarsz

Ez megint egy olyan pont, amivel ki lehet készíteni a férfiakat, pedig ugyancsak felesleges ilyesmin idegeskedni. Ha egy férfi hajlamos arra, hogy belemenjen a házasságba, akkor meg fogja kérni a kezedet, csak biztos akar lenni abban, hogy minden rendben van és te vagy az igazi. Ha nem ilyen típus, akkor teljesen mindegy, mit csinálsz, csak állandóan veszekedést generálsz.
Arról nem is beszélve, mi értelme van úgy a házasságkötésnek, hogy azt az egyik fél nem is élvezi, csak kényszerből adta be a derekát? Lehet, sőt, kell beszélni a jövőbeli tervekről, de ha teljesen egyértelművé tetted, hogy te mindenáron esküvőt szeretnél, akkor felesleges hetente emlegetni.

Távol áll tőled a háziasszonylét

Manapság ott tartunk, hogy a fiatal hölgyektől gyakran teljesen messze áll a házimunka és a főzés, ám ez nagyon vissza tudja vetni a kapcsolatokat. Tény, hogy nincs könnyű dolga a nőknek, hiszen igen sok elvárásnak kell megfelelniük, nem beszélve arról, hogy a modern időszámításban már ők is minden nap dolgozni járnak. Ennek ellenére még mindig igaz, hogy a férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet az út.
Ezt természetesen értheted átvitt értelemben, hiszen ha otthont teremtesz, gőzölgő vacsorával a tiszta asztalon, akkor rá fog döbbenni, hogy megbecsülendő hölgy vagy. Az viszont igen lelombozó lehet, ha nem foglalkozol a rumlival, kijelented, hogy nem tudsz és nem is akarsz főzni és túlságosan is feminista jelzőkkel illeted az adott kort, amiben éltek (ezt inkább hagyd meg a csajoknak).

Nem foglalkozol annyit magaddal

Az elkényelmesedés sok párkapcsolat problémája, egyáltalán nem csak női részről. Természetesen nem arról beszélünk, amikor valaki felszed néhány kilót a gyermekáldást követően, bár azért nem mindegy, az a pár kiló eltűnik-e valaha. Öt, tíz, de húsz év után sem szabad úgy érezned, hogy biztos kapcsolatban élsz, mert való igaz, hogy a szerelemmel minden nap törődni kell.
Ez nem azt jelenti, hogy mindent a párod feneke alá teszel, hiszen minél jobban ismered és szereted önmagadat, ő annál jobban beléd fog zúgni nap, mint nap.
Ne legyél rest arra, hogy mindig tisztán és csinosan mutatkozz előtte, ami persze nem a talpig sminkről és a kisestélyiről szó, de nagy különbségek lehetnek otthoni ruhák, kényelmes frizurák és igényesség között is.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!